Turska, zemlja bogate tradicije i istorije, koja se prostire na dva kontinenta i koju zapljuskuju četiri mora, jedna je od najtraženijih destinacija za letovanje naših turista. Od svih nama raspoloživih destinacija, hoteli u Turskoj pružaju najbolji odnos cena-kvalitet. Za Vaše letovanje 2024 autobusom pripremili smo brojne hotele u kojima možete provesti nezaboravno leto 2024 i odmor na moru u Turskoj. U nastavku je naša ponuda mesta za letovanje u Turskoj autobusom, sa standardnim ponudama hotela na bazi polupansiona ili All Inclusive usluge iz programa Turska Bus Leto 2024, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa dodatnim popustima.

Marmaris

Marmaris

Marmaris je važna luka i jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, smešteno na dodiru Egejskog i Sredozemnog mora. Toplo i kristalno čisto tirkizno more, prelepe peščane plaže, dobro organizovana dnevna i noćna zabava, bogata ugostiteljska ponuda, drevni istorijski spomenici, kao i tradicionalno gostoprimstvo lokalnog stanovništva, učiniće Vaše letovanje i odmor na moru u Marmarisu nezaboravnim. Na gradskom bazaru, uz malo trgovačke veštine, po izuzetno povoljnim cenama, možete kupiti odevne predmete od kože i krzna, tekstilnu galanteriju i, naravno, zlatni nakit. U nastavku je naša ponuda hotela za letovanje u Turskoj autobusom ili sopstvenim prevozom iz programa Marmaris Leto 2024, kao i specijalne Last Minute i First Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket
Sarimsakli

Sarimsakli

Sarimsakli je nama najbliže tursko letovalište, udaljeno od Srbije samo 790km. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži u Turskoj, a zbog mirisnih borovih šuma, male vlažnosti vazduha i prijatne klime, proglašeno je vazdušnom banjom od strane Svetske zdravstvene organizacije. Vaše letovanje i odmor na moru u Sarimsakliju upotpuniće tradicionalno gostoprimstvo lokalnog stanovništva koje je pretežno sa naših prostora naselilo ovo letovalište. U nastavku je naša ponuda hotela sa raznovrsnom ponudom na bazi polupansiona ili All Inclusive usluge za letovanje u Turskoj autobusom ili sopstvenim prevozom iz programa Sarimsakli Leto 2024, kao i specijalne Last Minute i First Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

9 paketa
Kušadasi

Kušadasi

Kušadasi je grad sa oko 70.000 stanovnika i predstavlja najpopularnije letovalište na turskoj obali Egejskog mora. Nekada malo ribarsko mesto, vremenom je izraslo u turistički centar sa velikim brojem hotela sa raznovrsnom ponudom na bazi polupansiona ili All Inclusive usluge. Prelepe peščane plaže, toplo i kristalno čisto more, akva park, mnoštvo kafića, restorana i živopisnih prodavnica, drevni istorijski spomenici, kao i tradicionalno gostoprimstvo lokalnog stanovništva, učiniće Vaše letovanje i odmor na moru u Kušadasiju nezaboravnim. U nastavku je naša ponuda hotela za letovanje u Turskoj autobusom ili sopstvenim prevozom iz programa Kušadasi Leto 2024, kao i specijalne Last Minute i First Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket