Kasandra („prvi prst“) je najrazvijenije i najnaseljenije poluostrvo na Halkidikiju, udaljeno oko 60km od Soluna. Ime je dobilo po Kasandrosu, makedonskom kralju u antičkoj Grčkoj. Mnogo je razloga zašto je Kasandra najpopularnija i najtraženija destinacija za letovanje naših turista. Svakako su čarobne peščane plaže sa kristalno čistim tirkiznim morem ušuškane u borovoj šumi osnovni razlog, ali ne i jedini. Ponuda je veoma raznovrsna, tako da na poluostrvu možete dobiti i miran porodični odmor u Grčkoj ali i buran noćni život. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Kasandra Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

Hanioti

Hanioti

Hanioti je jedno od najlepših turističkih mesta okruga Halkidiki. Nalazi se na poluostrvu Kasandra („prvi prst“), na oko 100km od Soluna, glavnog grada Severne Grčke. U samom centru nalazi se trg pun zelenila od koga se zvezdasto šire male ulice prepune prodavnica, taverni, restorana, picerija, kafića, barova, kao i objekata za zabavu dece. Skriven među četinarima, sa prelepim peščanim plažama, parkovima i kristalno čistim morem, Hanioti je pravi izbor za prijatan odmor u Grčkoj, kako za starije osobe i porodice sa decom, tako i za omladinu željnu noćnog provoda. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim i sopstvenim prevozom, iz programa Hanioti Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

13 paketa
Pefkohori

Pefkohori

Pefkohori je srpskim turistima jedno od najomiljenijih letovališta na Halkidikiju. Nalazi se na poluostrvu Kasandra („prvi prst“), na oko 100km od Soluna. Okružen je maslinjacima i mirisnim borovim šumama. Plaža je veoma lepo uređena, peskovita i sa postepenim ulaskom u more. Prepun je kafića, taverni i beach barova, te je u sezoni veoma živo i bučno do kasnih večernjih časova. Pefkohori je pravi izbor za uzbudljiv odmor u Grčkoj i posebno se preporučuje mlađim gostima, kao i onima koji se osećaju mladi. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Pefkohori Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

18 paketa
Polihrono

Polihrono

Polihrono je veoma popularno letovalište za srpske turiste. Nalazi se na poluostrvu Kasandra („prvi prst“), Halkidiki, na oko 100km od Soluna. Okružen je maslinjacima i mirisnim borovim šumama. Plaža je peskovita i veoma duga, naročito pogodna za porodice sa decom. Mesto je osnovano u 7. veku p.n.e. a naziv Polihrono, što u prevodu znači “mnogo boja”, je dobilo u 11. veku n.e. po raznobojnom cveću koje ga krasi. Polihrono je svakako pravi izbor za prijatan odmor u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Polihrono Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

40 paketa
Kalitea

Kalitea

Kalitea je letovalište koje se nalazi na poluostrvu Kasandra („prvi prst“), Halkidiki, na oko 90km od Soluna. Kalitea (u prevodu „lep pogled“) je dobila ime po prelepim vidikovcima sa pogledom koji se gubi u plavetnilu Egejskog mora od kojeg zastaje dah. Mnoštvo klubova i diskoteka čine ovo mesto prestonicom noćnog života na Halkidikiju. Ali najlepše što će Kalitea ponuditi na Vašem odmoru u Grčkoj su prelepe peščane plaže oivičene borovim šumama sa kristalno čistim tirkiznim morem. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Kalitea Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

7 paketa
Nea Skioni

Nea Skioni

Nea Skioni je ribarsko selo koje se nalazi na poluostrvu Kasandra („prvi prst“), Halkidiki, na oko 115km od Soluna. Za razliku od većine turističkih mesta u Severnoj Grčkoj, Nea Skioni je zadržao duh starih vremena. Uz obalu, na šetalištu, smešten je mali trg sa fontanom, dečije igralište, nekoliko kafića i prodavnica a mesto je posebno poznato po ribljim restoranima u kojima se servira riba iz obližnje luke u koju ribarski brodovi dovlače svež ulov. Prelepa peščana plaža i borove šume učiniće Vaš odmor u Grčkoj nezaboravnim. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Nea Skioni Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

2 paketa
Siviri

Siviri

Siviri je mirno mesto smešteno na poluostrvu Kasandra („prvi prst“) na oko 90km od Soluna. Zbog borove šume kojom je okružen, prijatne klime i toplog mora, Siviri smatraju i vazdušnom banjom. Duž obale, na šetalištu, smeštene su tradicionalne grčke taverne sa morskim specijalitetima, barovi, kafići i razne prodavnice, a za veće nabavke na raspolaganju Vam je megamarket Masoutis. Duga peščana gradska plaža, kao i niz izolovanih obližnjih divljih plaža, uz najlepši zalazak sunca na Halkidikiju, učiniće Vaš odmor na moru u Grčkoj nezaboravnim. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Siviri Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

4 paketa
Skala Furka

Skala Furka

Skala Furka je mirno mesto smešteno na zapadnom delu poluostrva Kasandra („prvi prst“), Halkidiki, na oko 105km od Soluna. Mesto krasi duga plaža prekrivena najfinijim belim peskom i kristalno čisto i toplo more. Skala Furka je prostrana i ravna, tako da možete, nakon čarobnog zalaska sunca, uživati u prijatnim šetnjama duž obale. U mestu ćete naći sve što Vam je potrebno za prijatan odmor u Grčkoj, mnoštvo barova, kafića, dečijih igraonica i raznih prodavnica, a za veće nabavke na raspolaganju Vam je megamarket Masoutis. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Skala Furka Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

7 paketa
Nea Flogita

Nea Flogita

Nea Flogita je živopisno letovalište koje se nalazi u okrugu Halkidiki, 7km ispred poluostrva Kasandra („prvi prst“) i na oko 55km od Soluna, sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Mesto će Vam pružiti sve što je potrebno za prijatan odmor u Grčkoj i nezaboravno letovanje. Plaža je peskovita, široka i duga a more plitko uz obalu, toplo i kristalno čisto, sa kabinama i tuševima i sa plavom zastavom kao dokazom kvaliteta. Uz plažu se proteže dugo uređeno šetalište pod palmama, kao i pojas zelenila gde možete uživati u prirodnoj hladovini za vreme jakog sunca. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Nea Flogita Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

21 paket
Nea Kalikratia

Nea Kalikratia

Nea Kalikratia je letovalište koje se nalazi u okrugu Halkidiki. Prednost Nea Kalikratie, u odnosu na druga turistička mesta, je blizina Soluna (35km), sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom, i akva parka Waterland (30km). Mesto obiluje kafićima, restoranima i raznim prodavnicama a za veće nabavke na raspolaganju Vam je megamarket Lidl. Duga peščana plaža u samom mestu, kao i dve obližnje čarobne plaže Sahara i Geoponika, uz kristalno čisto more, učiniće Vam odmor u Grčkoj prijatnim. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Nea Kalikratia Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

23 paketa
Lutra

Lutra

Lutra je malo i mirno mesto, okruženo borovom šumom, koje se nalazi na poluostrvu Kasandra („prvi prst“). Gradska plaža, kao i nekoliko manjih obližnjih plaža, su delom peščane a delom kamenite. More je veoma čisto i kristalno plave boje, zbog čega svake godine dobija Plavu zastavicu od strane Evropske unije. Lutra je odlično mesto za porodičan odmor, za uživanje u miru, uz zvuke talasa i čistom vazduhu. U nastavku su ponude apartmana iz programa Lutra Leto 2024 koje smo pripremili za Vas.

2 paketa
Afitos

Afitos

Afitos je živopisno mesto na poluostrvu Kasandra, smešteno na uzvišenju pored mora, sa pogledom prema zalivu koji oduzima dah. Ovo mesto odiše mediteranskim duhom zbog uskih ulica i kamenih fasada, tako da više podseća na Dubrovnik i Dalmaciju, nego na uobičajeno grčko primorje. Očuvane su i neke kuće iz 18. veka a mali trgovi su lepo uređeni i puni cveća. U mestu postoje prodavnice, odlični restorani sa brzom hranom ili tradicionalnim grčkim specijalietima, poslastičare i prodavnice suvenira. A za sve koji žele povoljnije snabdevanje, supermarket Masoutis udaljen je oko 3km. U nastavku su ponude apartmana iz programa Afitos Leto 2024 koje smo pripremili za Vas.

1 paket
Posidi

Posidi

Posidi je turističko mesto na jugozapadnoj obali Kasandre. U pitanju je malo mesto i od sadržaja ima jedan supermarket, apoteku, nekoliko prodavnica, mesaru, nekoliko taverni, restorana i kafe barova. U sklopu supermarketa, na ulazu u mesto, nalazi se i pekara. Duž plaže pruža se odlično uređeno šetalište. Gradska plaža je uska i dugačka, organizovana i proteže se sve do čuvenog rta odnosno peščanog spruda koji zalazi duboko u more (Possidi Cape). Sa obe strane rta su plaže, sa jedne je već pomenuta gradska plaža, a sa druge jedna od najlepših plaža na Kasandri, Egeopelagitika. U nastavku su ponude apartmana iz programa Posidi Leto 2024 koje smo pripremili za Vas.

1 paket
Dionisos Beach

Dionisos Beach

Dionisos Beach je malo letovalište koje se nalazi u okrugu Halkidiki, 3km ispred poluostrva Kasandra („prvi prst“) i najvećeg grada regije Nea Mudanje i na oko 50km od Soluna, sa kojim je povezan redovnom autobuskom linijom. Mesto će Vam pružiti sve što je potrebno za miran odmor u Grčkoj, bez prevelike galame i gužve. Plaža je peskovita, široka i duga a more plitko uz obalu, toplo i kristalno čisto. Uz plažu se proteže uređeno šetalište pod palmama i raznobojnim cvećem. Naspram šetališta su kafići, taverne i restorani, u centru se nalazi pijaca a na 2km od mesta je megamarket Lidl. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim prevozom, iz programa Dionisos Beach Leto 2024, kao i First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

4 paketa