Jonska regija se nalazi na zapadnom delu Grčke. Zbog prelepog mora jonsko plave boje, specifične arhitekture, brojnih tragova prošlosti iz bogate grčke istorije, mnoštva ostrva nadrealne lepote poput Krfa, Lefkade ili Kefalonije, čarobnih peskovitih plaža i prijatne klime, ovaj predeo je bez premca najlepša regija za odmor u Grčkoj. Letovanje u Jonskoj regiji je posebno i dugo se pamti. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Jonska regija Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

Parga

Parga

Parga se nalazi na zapadnom delu Grčke na obali Jonskog mora. Bajkovit je gradić sa šarenim kućama smeštenim na padinama brdašca u obliku amfiteatra sa fantastičnim pogledom na zaliv. Zbog jakog uticaja Mletačke republike, arhitektura Parge podseća na stara mediteranska italijanska mesta. Pargu karakterišu duge peščane plaže, male skrivene uvale sa čarobnim plažama do kojih se stiže jedino čamcem, bujna vegetacija, brojni tragovi bogate istorije grada, kao i mnoštvo taverni, restorana i kafića. Parga je svakako pravi izbor za nezaboravni odmor u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Parga Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

18 paketa
Sivota

Sivota

Sivota malo idilično letovalište koje se nalazi na zapadnom delu Grčke, na obali Jonskog mora. Ovo mesto izdavajaju izvanredne prirodne lepote, prelepe peščane plaže, mnoštvo obližnjih šumovitih ostrvca razbacanih po razuđenoj obali sa bajkovitim plažama, kao i kristalno čisto more smaragdne boje. Sivotu toplo preporučujemo svima kojima je potreban miran i opušten odmor na moru u Grčkoj, daleko od gužve i vreve. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Sivota Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

5 paketa