Grčka je desetinama godina najtraženija destinacija za letovanje naših turista. Opčinila nas je svojom raskošnom prirodnom lepotom, čarobnim plažama i toplim morem, ali i kulturno-istorijskim nasleđem iz raznih perioda prebogate istorije. Za Vaše letovanje 2023 pripremili smo brojne hotele i vile u kojima možete provesti nezaboravno leto 2023 i odmor na moru u Grčkoj. U nastavku je naš izbor mesta za letovanje u Grčkoj autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom, sa standardnim ponudama apartmana i studija iz programa Grčka Leto 2023, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa velikim popustima.

Grčka ostrva

Grčka ostrva

Grčka je najomiljenija destinacija za letovanje naših turista. Uz veoma razuđenu obalu, drugu po dužini u Evropi, razbacano je preko 1400 ostrva na tri mora: Jonskom, Egejskom i Sredozemnom. Mali broj ostrva je naseljen, ali su skoro sva čarobne lepote. Najlepše plaže sa najbistrijim morem koje možete pronaći na Vašem odmoru u Grčkoj se kriju upravo na nekom od grčkih ostrva. Za Vaše letovanje 2023. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Grčka ostrva Leto 2023, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket
Grčka ostrva - Avio

Grčka ostrva - Avio

Grčka je najomiljenija destinacija za letovanje naših turista. Uz veoma razuđenu obalu, drugu po dužini u Evropi, razbacano je preko 1400 ostrva na tri mora: Jonskom, Egejskom i Sredozemnom. Mali broj ostrva je naseljen, ali su skoro sva čarobne lepote. Najlepše plaže sa najbistrijim morem koje možete pronaći na Vašem odmoru u Grčkoj se kriju upravo na nekom od grčkih ostrva. Za Vaše letovanje 2023. godine, pripremili smo apartmane, studije i hotele, sa avionskim prevozom, iz programa Grčka ostrva Avio Leto 2023, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket