Grčka je desetinama godina najtraženija destinacija za letovanje naših turista. Opčinila nas je svojom raskošnom prirodnom lepotom, čarobnim plažama i toplim morem, ali i kulturno-istorijskim nasleđem iz raznih perioda prebogate istorije. Za Vaše letovanje 2024 pripremili smo brojne hotele i vile u kojima možete provesti nezaboravno leto 2024 i odmor na moru u Grčkoj. U nastavku je naš izbor mesta za letovanje u Grčkoj autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom, sa standardnim ponudama apartmana i studija iz programa Grčka Leto 2024, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa velikim popustima.

Halkidiki - Sitonija

Halkidiki - Sitonija

Sitonija („drugi prst“) je centralno poluostrvo na Halkidikiju udaljeno oko 70km od Soluna. Ime je dobilo po gigantu Sitonu, sinu boga Posejdona. Na ovom čarobnom mestu, uz obalu dugu stotinama kilometara, nalaze se neke od najlepših plaža na kojima možete uživati na svom odmoru na moru u Grčkoj. Posebne su po finom belom pesku i kristalno čistom tirkiznom moru. Skrivene morske uvale, jedinstveni kameni oblici milionima godina vajani talasima, tajanstvene pećine i bujna vegetacija daju poseban šarm i čine ovo poluostrvo, po mnogima, najlepšim na Halkidikiju. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Sitonija Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

58 paketa
Halkidiki - Kasandra

Halkidiki - Kasandra

Kasandra („prvi prst“) je najrazvijenije i najnaseljenije poluostrvo na Halkidikiju, udaljeno oko 60km od Soluna. Ime je dobilo po Kasandrosu, makedonskom kralju u antičkoj Grčkoj. Mnogo je razloga zašto je Kasandra najpopularnija i najtraženija destinacija za letovanje naših turista. Svakako su čarobne peščane plaže sa kristalno čistim tirkiznim morem ušuškane u borovoj šumi osnovni razlog, ali ne i jedini. Ponuda je veoma raznovrsna, tako da na poluostrvu možete dobiti i miran porodični odmor u Grčkoj ali i buran noćni život. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Kasandra Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

138 paketa
Halkidiki - Atos

Halkidiki - Atos

Atos („treći prst“) je poluostrvo na Halkidikiju udaljeno oko 90km od Soluna. Ime je dobilo po gigantu Atosu iz grčke mitologije. Najveći deo poluostrva zauzima Sveta gora, jedina monaška država na svetu, sa preko dvadeset manastira od kojih je za nas najznačajniji manastir Hilandar. Na severnom delu poluostrva smešteno je nekoliko bajkovitih mesta koja poslednjih godina privlače sve više turista koji žele odmor na moru u Grčkoj daleko od buke i gužve, uživajući u dugim peščanim plažama i kristalno čistom moru. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Atos Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

2 paketa
Olimpska regija

Olimpska regija

Olimpska regija (Pieria) je smeštena u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, pod Olimpom, planinom bogova, stotinak kilometara od Soluna. Jedna je od najpopularnijih regija za letovanje naših turista. Prelepe široke peščane plaže, toplo i kristalno čisto more, kao i specifična klima, sa svežinom koja se spušta sa Olimpa čineći noći prijatno svežim, učiniće Vaš odmor na moru u Grčkoj veoma prijatnim. U nastavku je naš izbor mesta za Vaše letovanje 2024 autobusom ili sopstvenim prevozom sa standardnim ponudama apartmana i studijima u vilama iz programa Olimpska regija Leto 2024, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa velikim popustima.

133 paketa
Regija Sv. Đorđa

Regija Sv. Đorđa

Regija Sv. Đorđa je smeštena u severoistočnom delu Grčke, na oko 70km od Soluna. Jedna je od najpopularnijih regija za letovanje naših turista. Karakterišu je prelepe peščane plaže, veoma prijatna klima, bujna vegetacija, toplo i kristalno čisto more, kao i mnoštvo tragova prošlosti i spomenika kulture iz bogate grčke istorije. Letovanje u regiji Sv. Đorđa se preporučuje porodicama sa decom, kao i svima kojima je potreban miran i opušten odmor u Grčkoj, daleko od gužve i vreve. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Regija Sv. Đorđa Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

62 paketa
Jonska regija

Jonska regija

Jonska regija se nalazi na zapadnom delu Grčke. Zbog prelepog mora jonsko plave boje, specifične arhitekture, brojnih tragova prošlosti iz bogate grčke istorije, mnoštva ostrva nadrealne lepote poput Krfa, Lefkade ili Kefalonije, čarobnih peskovitih plaža i prijatne klime, ovaj predeo je bez premca najlepša regija za odmor u Grčkoj. Letovanje u Jonskoj regiji je posebno i dugo se pamti. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Jonska regija Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

23 paketa
Grčka ostrva

Grčka ostrva

Grčka je najomiljenija destinacija za letovanje naših turista. Uz veoma razuđenu obalu, drugu po dužini u Evropi, razbacano je preko 1400 ostrva na tri mora: Jonskom, Egejskom i Sredozemnom. Mali broj ostrva je naseljen, ali su skoro sva čarobne lepote. Najlepše plaže sa najbistrijim morem koje možete pronaći na Vašem odmoru u Grčkoj se kriju upravo na nekom od grčkih ostrva. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Grčka ostrva Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

59 paketa
Grčka ostrva - Avio

Grčka ostrva - Avio

Grčka je najomiljenija destinacija za letovanje naših turista. Uz veoma razuđenu obalu, drugu po dužini u Evropi, razbacano je preko 1400 ostrva na tri mora: Jonskom, Egejskom i Sredozemnom. Mali broj ostrva je naseljen, ali su skoro sva čarobne lepote. Najlepše plaže sa najbistrijim morem koje možete pronaći na Vašem odmoru u Grčkoj se kriju upravo na nekom od grčkih ostrva. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane, studije i hotele, sa avionskim prevozom, iz programa Grčka ostrva Avio Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket