Grčka je najomiljenija destinacija za letovanje naših turista. Uz veoma razuđenu obalu, drugu po dužini u Evropi, razbacano je preko 1400 ostrva na tri mora: Jonskom, Egejskom i Sredozemnom. Mali broj ostrva je naseljen, ali su skoro sva čarobne lepote. Najlepše plaže sa najbistrijim morem koje možete pronaći na Vašem odmoru u Grčkoj se kriju upravo na nekom od grčkih ostrva. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Grčka ostrva Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

Evia

Evia

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Predstavlja jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje grčkih turista a, iz godine u godinu, sve je popularnija i među našim turistima. Blizina Atine, veoma prijatna klima, bujna vegetacija, mnoštvo prelepih plaža, kristalno čisto more i geotermalni izvori kojima ostrvo obiluje, učiniće Vaš odmor na moru u Grčkoj posebnim. Ostrvo je veoma bogato arheološkim nalazištima a glavni grad Halkida je bio jedan od najuticajnijih i najbogatijih gradova Antičke Grčke. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Evia Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

6 paketa
Krf

Krf

Krf predstavlja pravi biser Jonskog arhipelaga i jedno je od najposećenijih ostrva za turiste iz celog sveta. Veoma je raznoliko ostrvo, sa bujnom vegetacijom, prelepim plažama i kristalno čistim tirkiznim morem. Posebno je značajno za nas kao utočište srpske vojske za vreme Prvog svetskog rata. Sećanja meštana na to vreme i veoma prisan i srdačan odnos prema Srbima, zadržali su se do današnjih dana. Ostrvo Krf će Vas očarati i, za Grčku, specifičnom arhitekturom jer je pod uticajem zapadnih osvajača, nikad Turaka, poprimilo obeležja pre nekih italijanskih mesta na Mediteranu. Vaš odmor na moru u Grčkoj može ulepšati i upotpuniti akva park u središtu ostrva. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Krf Leto 2024.

9 paketa
Lefkada

Lefkada

Lefkada je jedno od sedam velikih ostrva jonskog arhipelaga u Grčkoj, smešteno između Krfa na severu i Kefalonije i Itake na jugu. Odvojeno je od kopna uskim moreuzom koji je premošćen pedesetak metara dugim mostom, tako da Vam neće trebati trajekt da do njega doputujete. Ono što Lefkadu čini posebnom destinacijom za odmor na moru u Grčkoj su svakako nestvarno lepe peščane plaže koje se nalaze na listi najlepših plaža sveta (Milos, Egremni, Porto Kaciki i Katizma), kao i kristalno čisto more čarobne lepote, karakteristične jonsko plave boje. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Lefkada Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

11 paketa
Skiatos

Skiatos

Skiatos je malo šumovito ostrvo na Egejskom moru. I pored male površine, obiluje velikim brojem prelepih peščanih plaža koje zapljuskuje kristalno čisto tirkizno more. Proglašeno je nacionalnim parkom zbog prirodnih lepota i retkih životinjskih vrsta koje ovde opstaju, poput mediteranske foke. Skiatos je turistička destinacija koja udovoljava ukusima različitih grupa turista, od onih koji su u potrazi za mirnim porodičnim odmorom na moru u Grčkoj, do turista koji vole uzbudljiv noćni život. Za obilazak ostrva postoji dobro organizovan i jeftin autobuski prevoz. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku hotele i vile, sa avionskim ili autobuskim prevozom, iz programa Skiatos Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket
Tasos

Tasos

Tasos je najsevernije grčko ostrvo i predstavlja jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje naših turista. Ukoliko želite da provedete miran ali i sadržajan odmor na moru u Grčkoj, onda je „smaragdno ostrvo“ Tasos odličan izbor. Čuven je po prelepim i raznovrsnim plažama, od onih sa veoma sitnim peskom poput Skala Potamije, do šljunkovitih poput Mermerne plaže, koja je kao iz bajke, sa belim mermernim kamenčićima. I pored intenzivnog razvoja turizma,Tasos je očuvao svoja stara tradicionalna sela u unutrašnjosti ostrva. Tamo možete probati najbolju jagnjetinu i kupiti najlepše maslinovo ulje ili med po kojem je ovo ostrvo čuveno. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Tasos Leto 2024.

32 paketa