Sitonija („drugi prst“) je centralno poluostrvo na Halkidikiju udaljeno oko 70km od Soluna. Ime je dobilo po gigantu Sitonu, sinu boga Posejdona. Na ovom čarobnom mestu, uz obalu dugu stotinama kilometara, nalaze se neke od najlepših plaža na kojima možete uživati na svom odmoru na moru u Grčkoj. Posebne su po finom belom pesku i kristalno čistom tirkiznom moru. Skrivene morske uvale, jedinstveni kameni oblici milionima godina vajani talasima, tajanstvene pećine i bujna vegetacija daju poseban šarm i čine ovo poluostrvo, po mnogima, najlepšim na Halkidikiju. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Sitonija Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

Sarti

Sarti

Sarti je pravi turistički dragulj na Sitoniji („drugi prst“), Halkidiki. Plaža je peskovita, veoma duga i prostrana, sa kristalno čistim morem smaragdne boje. U neposrednoj blizini se nalazi još nekoliko božanstvenih plaža, od kojih izdvajamo Orange Beach (Portokali) kao jednu od najlepših plaža u Grčkoj. Sarti nudi sve što je turistima potrebno, mnoštvo restorana, kafića i taverni, brojnih prodavnica, kao i veoma povoljan položaj za istraživanje najlepšeg poluostrva Halkidikija – Sitonije, kako bi se upotpunio Vaš odmor na moru u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Sarti Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

25 paketa
Neos Marmaras

Neos Marmaras

Neos Marmaras je jedno od najvećih turističkih mesta okruga Halkidiki. Nalazi se na poluostrvu Sitonija („drugi prst“), na oko 115km od Soluna, glavnog grada Severne Grčke. Gradska plaža je lepa i peskovita, ali se takođe u neposrednoj blizini Neos Marmarasa nalazi nekoliko plaža koje mnogi svrstavaju među najlepše na Halkidikiju. Mnogobrojne taverne i radnje, šetalište uz plažu, borova šuma i maslinjaci kojima je mesto okruženo, kao i kristalno čisto i toplo more smaragdne boje sa bajkovitim zalaskom sunca, učiniće Vaš odmor u Grčkoj veoma prijatnim. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Neos Marmaras Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

28 paketa
Nikiti

Nikiti

Nikiti je jedno od najpopularnijih turističkih mesta na Sitoniji („drugi prst“). Svakog petka se na pijaci možete snabdeti namirnicama po povoljnijim cenama a za svakodnevne nabavke na raspolaganju Vam je mnoštvo marketa, kao i megamarket Lidl. Plaža je peščana, široka i duga, sa linijom borova koji obezbeđuju prirodnu hladovinu, more je toplo i kristalno čisto, sa kabinama i tuševima i sa plavom zastavom kao dokazom kvaliteta. U neposrednoj blizini mesta, na raspolaganju Vam je i mnoštvo malih, skrivenih i bajkovitih plaža koje će Vam upotpuniti odmor na moru u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Nikiti Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

2 paketa
Toroni

Toroni

Toroni je idealno mesto za miran porodični odmor. Nalazi se na poluostrvu Sitonija („drugi prst“), Halkidiki. Plaža u samom mestu je duga i široka, sa neobično lepim zlatnozrnastim peskom i kristalno čistim i toplim morem. Zaklonjena je u uvali od talasa i vetra i okrenuta prema zapadu, tako da možete uživati u kupanju i sunčanju do kasnih popodnevnih sati uz nezaboravne zalaske sunca. Osim gradske, na raspolaganju su Vam i brojne plaže u neposrednoj blizini mesta, kako bi Vam upotpunile odmor i letovanje učinile nezaboravnim. U nastavku su ponude apartmana iz programa Toroni Leto 2024 koje smo pripremili za Vas.

4 paketa