Da li ste odabrali destinaciju za zasluženi odmor koji Vam je u mislima tokom cele godine? Neki od mnogobrojnih hotela ili vila u našoj bogatoj ponudi čeka upravo na Vas za letovanje 2023 i nezaboravni odmor na nekom od najlepših mora ovog dela sveta. U nastavku su prikazane destinacije za letovanje autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom, sa standardnim ponudama apartmana i studija iz programa Leto 2023 po veoma povoljnim cenama, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa velikim popustima.

Grčka

Grčka

Grčka je desetinama godina najtraženija destinacija za letovanje naših turista. Opčinila nas je svojom raskošnom prirodnom lepotom, čarobnim plažama i toplim morem, ali i kulturno-istorijskim nasleđem iz raznih perioda prebogate istorije. Za Vaše letovanje 2023 pripremili smo brojne hotele i vile u kojima možete provesti nezaboravno leto 2023 i odmor na moru u Grčkoj. U nastavku je naš izbor mesta za letovanje u Grčkoj autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom, sa standardnim ponudama apartmana i studija iz programa Grčka Leto 2023, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa velikim popustima.

448 paketa
Albanija

Albanija

Albanija je jedna od evropskih zemalja o kojoj se sve više govori u turističkom svetu kao o idealnoj destinaciji za letovanje. Preko 400km gotovo netaknute obale na dva mora, Jonskom i Jadranskom, sa peščanim, nezagađenim plažama, prijatnom mediteranskom klimom, kulturno istorijskim spomenicima i modernim hotelima, iz godine u godinu privlači sve više naših turista. Za Vaše letovanje 2023. godine, pripremili smo hotele, apartmane i studije iz programa Albanija Leto 2023, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

4 paketa
Turska

Turska

Turska je zemlja bogate tradicije i istorije koja se prostire na dva kontinenta i koju zapljuskuju četiri mora. Jedna je od najtraženijih destinacija za letovanje naših turista. Posebno je popularna za porodice sa decom jer često u svojim ponudama hoteli nude velike popuste za decu. Od svih nama raspoloživih destinacija, hoteli u Turskoj pružaju najbolji odnos cena-kvalitet. Za Vaše letovanje 2023 pripremili smo brojne hotele u kojima možete provesti nezaboravno leto 2023 i odmor na moru u Turskoj. U nastavku je naša ponuda mesta za letovanje u Turskoj autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom, sa standardnim ponudama hotela na bazi polupansiona ili All Inclusive usluge iz programa Turska Leto 2023, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa dodatnim popustima.

28 paketa
Kipar

Kipar

Kipar je ostrvska država smeštena u istočnom delu Sredozemnog mora na pomorskoj raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Ovo ostrvo, okupano suncem 340 dana godišnje, neodoljivo je za milione turista koji ga posećuju svake godine zbog prelepih plaža, kristalno čistog mora i sveprisutnih tragova drevnih civilizacija. Za Vaše letovanje 2023 avionom pripremili smo brojne hotele u kojima možete provesti nezaboravno leto 2023 i odmor na moru na Kipru. U nastavku je naša ponuda mesta za letovanje na Kipru avionom, čarter letom iz Beograda, sa standardnim ponudama hotela na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili All Inclusive usluge iz programa Kipar Avio Leto 2023, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket
Egipat

Egipat

Egipat je država u Severnoj Africi i predstavlja jednu od najstarijih, najglamuroznijih, a ujedno i najtajnovitijih civilizacija na svetu. Čudesne građevine, poput piramida, sfinge, luksuznih hramova i grobnica, građenih u osvit civilizacije pre 5000 godina, koje možete videti u Egiptu, svojom savršenošću Vas nagone da se zapitate da li su to ljudske ili tvorevine bogova. Osim spomenika iz blistave drevne prošlosti, Egipat nudi turistima iz celog sveta prelepe peščane plaže na obalama kristalno čistog i toplog mora, kao i čudesne lepote koralnih grebena i morskih dubina. Za Vaše nezaboravno letovanje 2023. godine, pripremili smo hotele iz programa Egipat Leto 2023, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude sa dodatnim popustima.

1 paket
Bugarska

Bugarska

Bugarska je država u Jugoistočnoj Evropi u kojoj se turizam intenzivno razvija poslednjih godina. Pored bogatog istorijskog nasleđa, lepih gradova i manastira u svom kontinentalnom delu, Bugarska nudi turistima prelepe duge i uređene plaže prekrivene sitnim zlatnožutim peskom na obalama toplog i čistog Crnog mora. Bugarska privlači turiste iz celog sveta vrhunskom uslugom u hotelima, restoranima, kafićima ili diskotekama, ali po veoma pristupačnim cenama. Za Vaše letovanje 2023. godine, pripremili smo hotele iz programa Bugarska Leto 2023, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude sa dodatnim popustima.

1 paket