Olimpska regija (Pieria) je smeštena u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, pod Olimpom, planinom bogova, stotinak kilometara od Soluna. Jedna je od najpopularnijih regija za letovanje naših turista. Prelepe široke peščane plaže, toplo i kristalno čisto more, kao i specifična klima, sa svežinom koja se spušta sa Olimpa čineći noći prijatno svežim, učiniće Vaš odmor na moru u Grčkoj veoma prijatnim. U nastavku je naš izbor mesta za Vaše letovanje 2024 autobusom ili sopstvenim prevozom sa standardnim ponudama apartmana i studijima u vilama iz programa Olimpska regija Leto 2024, kao i specijalnim Last Minute i First Minute ponudama smeštaja sa velikim popustima.

Nei Pori

Nei Pori

Nei Pori je porodično letovalište, smešteno u blizini planine Olimp, udaljeno od Soluna oko 100km. Najbitnije karakteristike ovog mesta su: neobično lepa, uređena, duga i veoma široka plaža sa najfinijim peskom, kristalno čisto, plitko i toplo more, prostrane ulice i trgovi i raznovrsna zabava za decu. Za sladokusce posebno preporučujemo poslastičaru u samom centru mesta sa ukusima kolača koje ćete dugo pamtiti. Nei Pori je mali raj i za roditelje i za decu i, zbog svega što nudi turistima, idealno je mesto za miran i opušten odmor na moru u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Nei Pori Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

49 paketa
Paralia

Paralia

Paralia je turističko mesto smešteno u podnožju planine Olimp, udaljeno od Soluna oko 70km. Jedno je od najpopularnijih letovališta među srpskim turistima, ne samo zbog predivne plaže prekrivene sitnim belim peskom i toplog plitkog mora, već i zbog bogatog sadržaja usluga koje nudi turistima. Mnoštvo restorana, kafića, diskoteka, raznih prodavnica, kao i butika sa veoma povoljnim cenama odevnih predmeta, posebno od krzna i kože, učiniće Vaš odmor na moru u Grčkoj interesantnijim. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Paralia Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

22 paketa
Leptokaria

Leptokaria

Leptokaria je letovalište, smešteno u Olimpskoj regiji, udaljeno od Soluna oko 90km. Plaža u mestu je peščano-šljunkovita i lepo uređena a more toplo i čisto. Osim brojnih prodavnica, taverni i butika, Leptokaria nudi mnoštvo sadržaja za decu, zabavnih parkova i igraonica, tako da predstavlja idealno mesto za letovanje porodica sa decom. Pijaca se u mestu organizuje svakog utorka a na raspolaganju Vam je i megamarket Lidl. Noći su ovde prijatno sveže, čak i u najtoplijim mesecima, zbog obilja zelenila i blizine Olimpa, što će Vam učiniti prijatnijim odmor na moru u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Leptokaria Leto 2024, kao i First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

38 paketa
Olympic Beach

Olympic Beach

Olympic Beach je porodično letovalište, smešteno u blizini planine Olimp, udaljeno od Soluna oko 70km. Ovo mesto od drugih letovališta izdvaja duga široka peščana plaža sa kristalno čistim i plitkim morem, tako da je idealno za miran i opušten odmor na moru u Grčkoj, a posebno ga preporučujemo porodicama sa decom. Uređenim šetalištem je spojeno sa većim letovalištem Paralijom, koja je udaljena samo 2km i do koje saobraća turistički vozić. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Olympic Beach Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

16 paketa
Kastri Lutro

Kastri Lutro

Kastri Lutro je mirno mestašce u Olimpskoj regiji, udaljeno od Soluna oko 100km. Ukoliko želite odmor bez vreve i gužve, sa prelepom dugom i veoma širokom plažom sa najfinijim peskom i kristalno čistim, plitkim i toplim morem, onda je ovo mesto najbolji izbor za odmor na moru u Grčkoj. Kastri Lutro je smešten u dolini u podnožju Olimpa, planine bogova, tako da su noći prijatno sveže, čak i u najtoplijim mesecima. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku studija u vili Manikas, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Kastri Lutro Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

1 paket
Platamon

Platamon

Platamon je porodčno letovalište, smešteno u podnožju planine Olimp, udaljeno od Soluna oko 90km. Plaže u Platamonu su šljunkovite i lepo uređene, ali postoji jedna manja na severnom kraju letovališta sa veoma finim peskom, kao i velika, široka i peščana plaža koja se proteže južno sve do Nei Porija. Mesto je veoma lepo i živopisno, sa srednjevekovnom tvrđavom koja se nadvija nad njim sa obližnjeg brda. Noći su ovde prijatno sveže, čak i u najtoplijim mesecima, zbog obilja zelenila i blizine Olimpa, što će Vam učiniti prijatnijim odmor na moru u Grčkoj. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo u nastavku apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Platamon Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

8 paketa