5 dana / 4 noćenja
Trajanje
Avionom
Prevoz
Da
Vodič
Noćenje sa doručkom
Usluga

CENA PAKET ARANŽMANA – USLUGA NOĆENJA SA DORUČKOM, PREVOZ I OBILASCI

svedska finska evropske metropole olimpturs cene

U cenu je uračunato:

Avioprevoz Niš-Stokholm-Niš kompanijom Rayanair
dozvoljeni prtljag na letu (komad prtljaga po dimnezijama aviokompanije Ryanair 20x25x40cm)
2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*  u širem centru Stokholma ili okolini, u 1/2 ili 1/2+ sobama i 2 noćenja sa doručkom u brodskim kabinama (economic) tokom krstarenja na brodu za Helsinki,
usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta
transfer do/od hotela u Stokholmu i Helsinkija sa vodičem na srpskom jeziku.

U cenu nije uračunato:

individualni troškovi putnika, ekstra hotelske usluge i troškovi koji nisu obuhvaćeni datim programom,
fakulatativni izleti
međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
doplata za kabinski prtljag dimenzije 55x40x20 cm (35€) ili bagažni od 20kg (55€) po tarifi aviokompanije,
izabrana mesta na letu, spojena mesta – doplata 8-20€ po pravcu,
doplata za večeru u hotelu i na brodu,
doplate za drugi tip kabina na brodu (standard, large, premium sa balkonom, suite..) – na upit

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Stockholm – 30€
 • ostrvo Djurgarden – 20€ (metro/bus),
 • Dvorac Drottingholm – 40€ sa ulaznicom,
 • Helsinki – 35€
 • krstarenje u Stokholmu – 25€

Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa, u organizaciji su inopartnera u Švedskoj/Finskoj a uključuju: prevoz, razgledanja destinacije sa vodičem  na srpskom jeziku, bez predviđenih ulazaka u objekte, muzeje. Poseta konkretnom lokalitetu, muzeju, galeriji i sl. moguća je tokom pauze (cene podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika).  U slučaju manjeg broja prijavljenih, Agencija može ponuditi korigovanu cenu sa organizovanjem izleta redovnim gradskim saobraćajem.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA

– 100€ prilikom rezervacije, a ostatak 14 dana pre putovanja u gotovom, čekovima ili administrativnom zabranom

– platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

1

1. dan četvrtak, 02.05./ Stokholm

Okupljаnje grupe dva sata  pre polaska na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu. Let za Stokholm u 09:10h. Sletanje u Stokholm u 12.00h, transfer do hotela uz kratko upoznavanje sa švedskom prestonicom “gde-šta-kako”. Smeštaj u hotel.  Fakultataivno razgledanje sa vodičem grada koji se prostire na 14 ostrva: Gamla stan, Kraljevska palata jedna od najvećih u svetu, trgovi Slottsbacken i Stor torget, gradska većnica Stadshuset, Crkva Storkikan – najstarija u Stokholmu; crkva Riderholmkirken – kraljevska grobnica, Konserthuset – mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrada. Pauza u centru grada za individualna razgledanja, obilazak. Noćenje.

2

2. dan petak, 03.05./ Stokholm-krstarenje- Helsinki

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u Stokholmu za individualna razgledanja, obilaske i šoping. Fakultataivno: izlet do Drottningholm kraljevske palate. U popodnevnim časovima transfer do luke, ukrcavanje na brod i kabine. Isplovljavanje u 16:30h. Krstarenje ka Helsinkiju. Tokom krstarenja na raspolaganju su šoping centri na brodu, bioskop, restorani, diskoteka, spa centar (uz doplatu).  Noćna plovidba.

3

3. dan subota, 04.05./Helsinki

Doručak. Uplovljavanje u Helsinki, glavni grad Finske, u 10.10h. Slobodan dan u Helsinkiju ili odlazak na fakultativni razgled grada sa vodičem: Parlament, Opera, Gradsko veće, katedrala, Nacionalni muzej, crkva u kamenu Temppeliaukio, koncertna dvorana Finlandia, pravoslavna Crkva Uspenja, najveća u severnoj Evropi. Slobodno popodne u Helsinkiju. Povratak na brod. Isplovljavanje u 17.15h. Plovidba ka Stokholmu. Tokom krstarenja na raspolaganju su šoping centri na brodu, bioskop, restorani, diskoteka, spa centar (uz doplatu).

4

4. dan nedelja, 05.05./ Stokholm

Uplovljavanje u Stokholm u 10h. Slobodno vreme u Stokholmu ili fakultativni izlet do ostrva Đurgarden (Djurgården) gde se nalaze muzej Skansen (Djurpark & Museum med Midsommar & Svenska Traditioner), Nordijski muzej (Nordiska museet), Muzej princa Eugena (Waldemarsudde), Muzej umetnosti (Thielska Galleriet), Muzej Vasa (Vasamuseet), Kraljevski nacionalni park (Kungliga, nationalstadsparken). Transfer do hotela u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

5

5. dan ponedeljak, 06.05./ Stokholm – Niš

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska ka aerodromu u Stokholmu Arlanda. Let za Niš u 15.30h. Sletanje na aerodrom Konstantin Veliki u 18.25. Kraj usluga.

INFORMACIJE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Hoteli su sa minimum 3***+ ili 4*** u širem centru navedene destinacije ili okolini.
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, pogled, mini-bar, TV SAT…)
 • Smeštaj na brodu je u economic kabinama, sa sopstvenim TWC, na bazi noćenja sa doručkom. Večera, restorani, masaže, spa centar i ostale usluge moguće uz doplatu. Moguće je izvršiti doplatu za druge tipove kabina. Informacije u vezi mogućih doplata za kabine, večere, usluge na brodu, dostupne na upit kod organizatora.

NAPOMENE U VEZI AVIOPREVOZA

 • Avioprevoz je organizovan kompanijom Rayanair iz Niša za Stokholm, Švedska. U cenu je uračunata aviokarta sa prtljagom dimenzija: 20x25x40 cm
 • Putnici mogu izvršiti doplatu za još jedan komad prtljaga po tarifnom cenovniku aviokompanije. U kabinskom prtljagu nije moguće nositi tečnost, metalne oštre predmete i slično a detaljne uslove možete dobiti od agencije organizatora ili na web sajtu aviokompanije www.rayanair.com

OPŠTE NAPOMENE

 • Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
 • OBAVEZA je putnika da bude na aerodromu 2 časa pre polatanja.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.
 • Potpisnik  ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br. 217/2021. Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče  (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak).
 • Obavezno proverite važnost pasoša (Vaš pasoš mora biti važeći minimu 3-6 meseci zavisno od zemlje).
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Švedskoj i Danskoj i  da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R. Srbije i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji  ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Švedskoj.
 • Program je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta.
 • Preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja a poželjno i osiguranje prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

stokholm svedska metropole olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)