Regija Sv. Đorđa je smeštena u severoistočnom delu Grčke, na oko 70km od Soluna. Jedna je od najpopularnijih regija za letovanje naših turista. Karakterišu je prelepe peščane plaže, veoma prijatna klima, bujna vegetacija, toplo i kristalno čisto more, kao i mnoštvo tragova prošlosti i spomenika kulture iz bogate grčke istorije. Letovanje u regiji Sv. Đorđa se preporučuje porodicama sa decom, kao i svima kojima je potreban miran i opušten odmor u Grčkoj, daleko od gužve i vreve. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Regija Sv. Đorđa Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

Asprovalta

Asprovalta

Asprovalta je letovalište u regiji Sv. Đorđa, udaljeno od Soluna oko 80km. Mesto je dobilo naziv (u prevodu „bela dolina“) po finom beličastom pesku koji prekriva dugu, široku i lepo uređenu plažu sa kristalno čistim morem. Letovanje u Asprovalti i odmor na moru u Grčkoj će Vam upotpuniti mnoštvo sadržaja uz dugo šetalište pored obale, božanstven park sa mediteranskim rastinjem, fontanom i igralištem za decu, kao i brojni kafići, taverne i razne prodavnice. Za ljubitelje bogate grčke istorije, u blizini Asprovalte se nalaze ostaci antičkog grada Stagire, gde je rođen grčki filozof Aristotel. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije iz programa Asprovalta Leto 2024, kao i specijalne First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

15 paketa
Nea Vrasna

Nea Vrasna

Nea Vrasna je letovalište u regiji Sv. Đorđa, udaljeno od Soluna oko 80km. Plaža u mestu je lepo uređena, neobično široka i duga, peščana i sa kristalno čistim morem. Letovanje u Nea Vrasni se preporučuje porodicama sa decom, kao i svima kojima je potreban miran i opušten odmor u Grčkoj, daleko od gužve i vreve. Na dugom šetalištu koje se proteže uz plažu sve do Asprovalte, smešten je veliki broj kafića, taverni, picerija i raznih prodavnica. Za ljubitelje bogate grčke istorije, u blizini Nea Vrasne se nalaze ostaci antičkog grada Stagire, gde je rođen grčki filozof Aristotel. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim ili sopstvenim prevozom, iz programa Nea Vrasna Leto 2024, kao i specijalne Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

20 paketa
Stavros

Stavros

Stavros je poznato letovalište u regiji Sv. Đorđa, udaljeno od Soluna oko 75km. Mesto karakteriše prelepa peščana plaža duga 10km, koja povezuje ovo mesto sa Nea Vrasnom i Asprovaltom, sa kristalno čistim morem, uz obilje zelenila. Letovanje u Stavrosu se posebno preporučuje porodicama sa decom, kao i svima kojima je potreban miran i opušten odmor u Grčkoj. Svakog četvrtka na pijaci možete nabaviti kvalitetinije i jeftinije voće, povrće i raznu drugu robu. Za ljubitelje bogate grčke istorije, u blizini se nalaze ostaci antičkog grada Stagire, gde je rođen grčki filozof Aristotel. Za Vaše letovanje 2024. godine, pripremili smo apartmane i studije, sa autobuskim i sopstvenim prevozom, iz programa Stavros Leto 2024, kao i First Minute i Last Minute ponude smeštaja sa dodatnim popustima.

27 paketa