na plaži
Udaljenost od mora
Gratis
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

FIRST MINUTE POPUSTI!!!

 • 5% popusta za uplate u celosti

Navedeni popusti ne važe za prve tri i poslednje tri smene, kao i za jednokrevetne sobe.

Cene u tabeli su izražene u eur po osobi na bazi najma smeštaja za 10 noćenja

apolon nea vrasna regija sv. djordja grcka letovanje olimpturs cene

 • Dete do 6 godina starosti na zajedničkom ležaju ima GRATIS smeštaj za sopstveni prevoz (uz najmanje dve punoplatežne osobe)
 • Cene VAN SEZONE (označene sa*), iskazane su po osobi i obuhvataju smeštaj i prevoz. U slučaju sopstvenog prevoza kod paket aranžmana cena se umanjuje za 30 eur po osobi, osim za prvu i poslednju smenu.

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase (klima/audio/video)
usluge licenciranog vodiča
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA

grcka letovanje olimpturs prevoz

USLOVI PLAĆANJA

Cena putovanja je iskazana u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • ukupan iznos aranžmana u celosti prilikom sklapanja ugovora,
 • akontacija u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, ostatak se plaća dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena najkasnije 15 dana pre početka korišćenja aranžmana (gotovinski, karticom, čekovima građana),
 • uplatom na tekući račun Agencije,
 • platnim karticama

POLASCI IZ DRUGIH MESTA

 • Doplata za povratni prevoz iz Subotice i Kikinde – 20€, važi za sve smene
 • Doplata za povratni prevoz iz Sombora, Zrenjanina, Odžaka, Kule – 15€, važi za sve smene
 • Niš, Leskovac, Vranje – umanjenje 10€, ne važi za prve tri i poslednje tri smene iz tabele

* Transferi se realizuju za minimum dva putnika *

POPUSTI

 • U slučaju spajanja smena kod paket aranžmana (označenih sa *), cena se umanjuje 30eur po osobi od ukupne cene za obe smene (30.05-09.06; 28.08-07.09.), odnosno 75eur po osobi od ukupne cene za obe smene (19.06; 29.06; 09.07; 19.07; 29.07; 08.08; 18.08.).
 • Za smene 20.05 i 17.09. nema popusta za spajanje smena.
 • Putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena.
 • Dete do 6 godina na zajedničkom ležaju (uz najmanje dve punoplatežne osobe) plaća samo dečju autobusku kartu.
 • Dete do 10 godina na sopstvenom ležaju plaća 10 evra manje u odnosu na cene iz tabele sa autobuskim prevozom.
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak u večernjim časovima (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2-11

2-11. dan: Nea Vrasna

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12

12. dan: Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13

13. dan: Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Položaj: Vila Apolon se nalazi uz samu plažu u okviru pešačke zone i šetališta u mirnom delu Nea Vrasne. U prizemlju vile nalazi se restoran, dok se u neposrednoj blizini vile nalaze market, prodavnice i restorani.

Sadržaj: Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu vile, od kojih većina ima pogled na more.

Smeštaj: Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju sa elementima i posuđem za osnovno pripremanje i konzumiranje hrane za predviđeni broj osoba, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj.

Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu najma. Promena posteljine je na 5 dana. Gosti za vreme boravka sami brinu o urednosti studija. Vila ima WI-FI internet, osim u smeni od 20.05.2023.-30.05.2023.

Lokacija

GPS: 40°42’17.31″N 23°42’02.52″E

Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs Lokacija

VIDEO ZAPIS NEA VRASNE

 • Preporučuje se putnicima, da pre polaska na putovanje, pribave polisu Međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Dunavturs-a moguće je, uz putnu ispravu, uplatiti individualnu ili grupnu polisu osiguranja, koja pokriva u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove. O ceni polise osiguranja moguće je informisati se u poslovnicama Organizatora.
 • Najam smeštajnih jedinica započinje od 16:00 h prvog dana (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije Republike Grčke.
 • Organizator nije mogao uticati na konfiguraciju kreveta. Kreveti su po Grčkim standardima. Grčki standard za normalan ležaj je 180-200cm sa 70-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 180-200cm sa 120-160cm. Komfor i kvalitet usluge zavise prevashodno od cene aranžmana, izabrane destinacije i kategorizacije određene po lokalnim-nacionalnim propisima i van su nadzora i uticaja Organizatora. Cene zavise od atraktivnosti destinacije, starosti i opremljenosti objekta, veličine smeštajnih jedinica i lokacije u odnosu na plažu. Površina prostora nekih smeštajnih jedinica uslovljava korišćenje terase kao trpezarije. Kapacitet istovremenog korišćenja tople vode, kada je primarno zagrevanje solarno, može biti limitiran pri oblačnom vremenu. U pojedinim letovalištima postoji mogućnost komunalnog problema sa pritiskom tekuće vode, najviše u punoj sezoni i u vremenskim periodima istovremene potrošnje iste, na šta vlasnici objekta i Organizator ne mogu uticati.
 • Eventualnu nastalu štetu tokom putovanja i boravka u smeštajnoj jedinici i objektu korisnik je obavezan da nadoknadi neposrednom pružaocu usluga ili vlasniku smeštajnog objekta.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, Organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator putovanja ne može da utiče na raspoloživost smeštajnih jedinica, jer to isključivo zavisi od momenta rezervacije i broja prijavljenih putnika. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu.
 • Besplatan WiFi internet instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto), odnosno, zonu u objektu gde je signal dostupan. Ovim Organizator ne obećava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj smeštajnoj jedinici, brzinu interneta i nije odgovoran u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. U većini objekata u prvoj smeni u maju smeštajni kapaciteti nemaju internet konekciju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, štrajkovi, epidemije..).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora.
 • Putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu. Maloletni putnici prilikom putovanja u inostranstvo moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu i tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije kojoj pripada i Republika Grčka, na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora, turističke agencije Dunavturs, licenca OTP br. 192/2021, kategorija A.
 • Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije ili tranzitne zemlje.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja Organizatora. Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sedište u autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
 • U svakom od letovališta Organizator obezbeđuje stalno prisustvo predstavnika, koji je na usluzi gostima. Predstavnik komunicira sa gostima preko info tabli. Info table su istaknute na ulazima ili u smeštajnim objektima, ili na određenom mestu u letovalištu. Za hitne slučajeve, predstavnik je danonoćno dostupan na mobilni telefon i obavezan je na asistenciju.
 • Odgovorni organizator izleta je lokalna turistička agencija koja je ujedno i neposredni realizator izleta. Gosti izlete plaćaju predstavniku lokalne turističke agencije a sva obaveštenja o izletima dobijaju od lokalne turističke agencije ili od našeg predstavnika u letovalištu. Dajući informacije preko predstavnika ili na svojim info tablama, Organizator putovanja nije odgovoran za fakultativne izlete a time ni ne garantuje da ponude drugih lokalnih agencija nisu povoljnije ili kvalitetnije.
 • Fotografije u katalogu i web prezentaciji prikazuju, zbog raznovrsnih struktura smeštajnih jedinica, ilustracije enterijera izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili terase.
 • U nemogućnosti da u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih smeštajnih jednica, Organizator predlaže da korisnici usluga pre prijave za izabranu smeštajnu jedinicu zatraže precizne informacije o istima. Za sve eventualne štamparske greške Organizator ne preuzima odgovornost.
 • U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga (promena cena goriva, putarina, parkinga, putnih taksi) u odnosu na dan objavljivanja programa Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena. Molimo putnike da pre zaključenja Ugovora o putovanju, pažljivo pročitaju program i Opšte uslove putovanja. Putnik potpisivanjem Ugovora o putovanju, potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi putovanja i da iste u celosti prihvata.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
apolon nea vrasna regija sv. djordja grcka letovanje olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
apolon nea vrasna regija sv. djordja grcka letovanje olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
apolon nea vrasna regija sv. djordja grcka letovanje olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs
Apolon Grcka Regija Sv. Djordja Nea Vrasna Olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)