na plaži
Udaljenost od mora
Avionom
Prevoz
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
Gratis
WiFi
Noćenje sa doručkom
Usluga

Additional information

ParkingObezbeđen parking

FIRST MINUTE POPUSTI!!!

 • 5% popusta za uplate aranžmana u celosti

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI SMEŠTAJA ZA 7 NOĆENJA SA DORUČKOM I UKLJUČENIM AVIO PREVOZOM DIREKTNO IZ NIŠA I TRANSFEROM DO SMEŠTAJA

potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs cene

 • Doplata za večeru: 90€ po osobi za sve vreme boravka

U cenu je uračunato:

 • avioprevoz Niš-Krf-Niš, sa ručnim prtljagom/torbom (40x20x25 cm),
 • transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom,
 • smeštaj na bazi 7 ili 9 noćenja sa doručkom zavisno od izabranog datuma polaska,
 • usluge predstavnika agencije na destinaciji

U cenu nije uračunato:

 • doplata za boravišnu taksu, plaća se u na licu mesta u iznosu 0,5€ po danu po danu boravka std/app.
 • putno zdravstveno osiguranje (po cenovniku osig. kompanija)
 • doplate za prtljag (ukupno: 10kg kabinski 40€, 10kg čekirani prtljag 50€, čekirani prtljag 20kg staje 70€) u momentu rezervacije,
 • kasnije doplate za prtljag, izmene tarife, promenu imena i sl. (po tarifama aviokompanije)

USLOVI PLAĆANJA

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • Rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01. maja 2023. godine, ostatak do 21 dan pre polaska;
 • Odloženo plaćanje: rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01. maja 2023. godine, ostatak na jednake rate do kraja godine. Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 10 dana po rezervaciji.

NAPOMENA: Za način plaćanja neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije što se definiše Ugovorom o putovanju. Za odloženo plaćanje u ratama, delom pre delom posle puta, rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 5 radnih dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima Agencija ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu Agencije.
Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( br.l.k, adresa, tel.).

VAŽNA NAPOMENA U SLUČAJU OTKAZA OD STRANE PUTNIKA:
U slučaju otkaza od strane putnika, na iznos aranžmana za aviokartu primenjuju se uslovi i regulative aviokompanije Rayanair koja leti na relaciji aerodrom Car Konstantin- Krf. Iznos aranžmana za smeštaj podleže opštim uslovima organizatora putovanja.

NAPOMENA

 • Moguć transfer do aerodroma (Beograd, Čačak, Vranje, Bor… za minimalno 4 osobe, cena zavisi od broja putnika).
 • Organizovan parking uz nadoknadu po tarifi (za goste koji dolaze sopstvenim autom do aerodroma)
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Okupljanje grupe na aerodromu Car Konstantin u Nišu, 2 časa pre poletanja. Prijava za let, granične procedure, direktan let za Krf. Sletanje na aerodrom na Krfu, transfer do hotela, smeštaj, slobodno vreme, noćenje.

2-7

2-7. dan: Krf

Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Moguć fakultataivni izleti za ostrvo Vido, grad Krf, krstarenje brodićem, ostrvska tura- obilazak ostrva autobusom sa vodičem…

8

8. dan: Krf – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja do 14h. Slobodno vreme do polaska. Transfer u popodnevnim časovima do aerodroma Krf. Direktan let za Niš, sletanje u Niš, aerodrom Car Konstantin. Kraj usluga

Hotel Potamaki 3*, se nalazi u Benitsesu, na ulici uz more, uz samu peščanu plažu. Od glavnog grada Krfa je udaljen 12km. Na 100m od hotela se nalazi autobusko stajalište, kojim su gosti hotela povezani sa svim delovima ostrva. Hotel Potamaki 3* se sastoji od četvorospratne zgrade sa liftom, sobe su površine oko 18m2, raspolaže bazenom i svojim delom peščane plaže koja se nalazi neposredno ispred hotela. Sve sobe su sa TWC, satelitskom televizijom, WiFi internetom i balkonom. Hotel ima veliki bar u prizemlju i terasu na kojoj često tokom leta ima prijatne muzike ili organizovane zabave/animacije za decu. U prizemlju se nalazi restoran gde se služi doručak i večera (uz doplatu). Hotel preporučujemo posebno porodicama sa decom zbog blizine plaže, prostranog lobija i restorana, čistog vazduha i mora i prijatne porodične atmosfere u hotelu.

Napomena:
Hotel Potamaki Beach 3* ima sobe prilagođene za osobe sa hedikepom.

Lokacija

GPS KOORDINATE: 39°32’38.26″N 19°54’51.38″E

hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs lokacija

Video zapis Krfa

 • Obaveštenje o polasku/vremenu leta biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu i provere vreme leta blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije.
 • Obaveza je putnika da budu na aerodromu dva (2) časa pre predviđenog leta,
 • Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,
 • Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije
 • Detaljan opis kuća dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2023.
 • Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,
 • Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju Grčke i EU u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, licenca OTP br. 217/2021, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta. Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs
hotel potamaki krf grcka ostrva grcka letovanje olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)