400m
Udaljenost od mora
13 dana / 8 noćenja
Trajanje
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
Gratis
WiFi
Noćenje sa doručkom, Polupansion
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI 6 POLUPANSIONA I 2 NOĆENJA SA DORUČKOM SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs cene

U cenu je uračunato:

Prevoz komfornim turističkim autobusom (TV, DVD, AC), prema programu putovanja
Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 4*, 1 noćenje sa doručkom u Salsomaggiore Termama u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama i 1 noćenje sa doručkom u Montekatini Termma u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama
Usluga predstavnika Agencije/vodiča
Obilasci gradova prema programu (Menton , Monako, Nica, Montekatini)
Troškovi realizacije programa

U cenu nije uračunato:

Individualni troškovi putnika
Obavezna gradska komunalna taksa za Montecatini – u hotelima sa 2* i 3*- 1€/noćenju, 4* – 2€/noćenju
Obavezna turistička taksa za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela – 1€/noćenju za hotele 3*, 1.5€/noćenju za hotele 4*)

Obavezna gradska komunalna taksa za Salsomaggiore Terme – u hotelima sa 2* i 3*- 1,5 €/noćenju, 4* -2,5 €/noćenju
Međunarodno zdravstveno osiguranje
Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit zbog raspoloživosti): Alegra Mariner 4* – 185€,
Alegria Sun Village 4* – 175€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski, platnim i kreditnim karticama banke, adm. zabranom na platu, čekovima građana, ili uplatom na račun agencije.

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja
 • Odloženo plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 20. u mesecu, dospeće poslednje rate 20.11.2024.
 • Plaćanje kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

POPUSTI

 • Deca do 2 god. plaćaju samo prevoz 80€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
 • Deca 2-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 40% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj) – 1/4 SOBE NA UPIT
 • deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

FAKULTATIVNI IZLETI

 • “Barselona Panoramica” – 35€ / deca do 12 god. – 20€ (celodnevni izlet)
 • “Barselona Magica” – 30€ / deca do 12 god. – 15€ (celodnevni izlet)
 • Plaže Costa Brave: Tossa de Mar, Santa Kristina, bodega (besplatna degustacija vina) i poseta botaničkoj bašti – 25€ / deca do 12. god. – 10 € (cena uključuje prevoz, razgledanje Tossa de Mara sa vodičem, ulaznicu za botaničku baštu i degustaciju vina)
 • Barselona „By night“ (Barselona noću) – 20€ / deca do 12 god. – 10€
 • Viareggio – 20 €/deca do 12. god. – 10€
 • Muzej Salvadora Dalija * – 20 €/deca do 8 god. – 5€ (podležna je promeni)
 • Park Guell * – 15€ /deca do 12 god. – 10€ (cene su podložne promeni)

PAKET IZLETA (NE OBUHVATA IZLETE SA * ) – 120€

1

1. dan – BEOGRAD

Sastanak putnika na parkingu Sava centra (savska strana) u 17:00h. Polazak iz Beograda u 17:30h. Dnevna i noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2

2. dan: SALSOMAGGIORE TERME

Dolazak u Salsomaggiore Terme u prepodnevnim časovima. Terme se nalaze u pokrajini Emilia Romagna. Posle Parme, od 2016. godine ove terme su najposećenije od strane turista. Šetnja sa vodičem. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3

3. dan: SALSOMAGGIORE TERME - MONAKO - NICA

Doručak. Napuštanje hotelskih soba, pakovanje kofera u autobus. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Azurnoj obali. Dolazak u  Kneževinu Monako, obilazak druge najmanje države na svetu. Obilazak Monako – Villa: Okeanografski muzej osnovan 1910. god. u kome se nalazi akvarijum, botanička bašta princeze Grejs Keli sa vidikovcem sa koga se pruža predivni pogled na Kneževinu, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama su sahranjeni princeza Grejs Keli i princ Renije III, Prinčevska palata… Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Nici. Po dolasku u Nicu obilazak prestonice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku.

4

4. dan: LLORET DE MAR

Dolazak u Ljoret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmantnog gradića, poznatog letovališta na obalama Katalonije u regiji Costa Brave. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu. Večera. Noćenje.

5

5. dan: LORET DE MAR – PLAŽE COSTA BRAVE - TOSSA DE MAR – PLAŽA SANTA CRISTINA - BOTANIČKA BAŠTA PINYA DE ROSA - VINARIJA (DEGUSTACIJA VINA)

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete  najlepšem letovalištu na Costa Bravi -Tossa de Mar-u.  Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12. veka poseduje neverovatan šarm. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner zahvaljujući kojoj  je ovaj ribarski gradić postao poznat i omiljen među jet-setom. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, sunčanje. Drugi deo dana provodimo na jednoj od  najlepših plaža i uvala okruženoj borovom šumom – Santa Kristini. Prvo ćemo posetiti nestvarno lepu botaničku baštu Pinja de Rosa koja je rad dr Fernanda Riviere koji je deo svog života posvetio uređivanju upravo ovog prostora. Zovu je još i “bašta kaktusa” za koju posetioci kažu da je “raj na zemlji”. Ovaj vrt se prostire na 50 ha, sa oko 7000 biljnih vrsta. U povratku svraćanje  u vinariju (bodegu) na  degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme. Noćenje.

6

6. dan: LLORET DE MAR – BARSELONA PANORAMIKA

Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone. Panoramski obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija – kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, šetalište Las Ramblas. Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti – Barrio Gotico. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje

7

7. dan: LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera. Noćenje.

8

8. dan: LLORET DE MAR - BARSELONA MAGICA

Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu, kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar. Nakon kupanja, fakultativna poseta parka Guell koji je potpis čuvenog katalonskog arhitekte Antonia Gaudia. Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovog grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima. Večera (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje.

9

9. dan: LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera. Mogućnost fakultativnog izleta „Barselona by night“ (Barselona noću). Polazak posle večere. Osetite i prepustite se čarima noćnog života u Barseloni koja pruža turistima romantične trenutke na trgovima, kafićima, restoranima… Povratak u Ljoret de Mar u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

10

10. dan: LLORET DE MAR - FIGUERAS

Doručak. Napuštanje hotelskih soba i pakovanje stvari. Slobodno vreme do poslepodnevnog  polaska za Figueras. Dolazak u živopisni rodni grad čuvenog nadrealiste Salvadora Dalija. Slobodno vreme za uživanje u ovom šarmantnog gradiću ili mogućnost fakultativne posete muzeju, najvećem nadrealističkom objektu na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Italiji. Noćna vožnja.

11

11. dan: MONTECATINI TERME

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makijato i probate italijanske paste. Noćenje.

12

12. dan: MONTECATINI TERME – VIAREGGIO - MONTECATINI TERME

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Viareggio jedno od najlepših letovališta Toskanske rivijere. Talasi sa Ligurijskog mora sa jedne strane i  beli mermerni vrhovi Massa Carrare sa druge strane su opravdali nadimak Biser Ligurijskog mora. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na predivnim peščanim  plažama uz preporuku za dobre restorane i lokalne kafiće  koje je i Giacomo Puccini posećivao.  Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

13

13. dan: BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Nalazi se u mirnom delu Ljoreta, 400m od plaže. Udobne i moderno opremljene sobe imaju sat TV, balkon, klimu, kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon. U sklopu hotela je bazen, bar, restoran, solarijum, internet.  Usluga je na bazi polupansiona – švedski sto.

alegria-hotels.com/en/hotel-alegria-sun-village-in-gerona/

Lokacija

GPS KOORDINATE: 41°42’09.9″N 2°51’15.8″E

alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs lokacija

Montecatini Terme

Hotel Resort 3* hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Massimo d Azeglio 3* hotelmassimodazeglio.it/ nalazi se u centru Montekatinija u glavnoj ulici Corso Mateotti . Udobne sobe, uređene u italijanskom stilu imaju tv, telefon,klimu. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Corallo 3* golfhotelcorallo.it Nalazi se u centru Montekatinija, blizu železničke stanice. Sobe su 1/2 I 1/3 I imaju TV, klima uređaj, telefon… Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, kongresna sala, spoljašnji bazen. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Holiday 3* hotelholidaymontecatini.com Nalazi se u starom delu Montekatini termi. Hotel ima restoran, recepciju… Sobe imaju kupatilo , tv, fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni.

Hotel Nuovo Savi 3* hotelnuovosavi.com Smešten je na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini. Poseduje otvoreni bazen, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 i predstavljaju miks klasi?nog i modernog ure?enja sa sopstvenim kupatilom i fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Vintage 3* vintage-hotel.it Moderno opremljen hotel ima 40 soba, sa telefonom, klimom, fenom. Doručak u hotelskom restoranu je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Internazionale 3* hotelinternazionalemontecatini.it Ovaj elegantni hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uredjaj. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Park Hotel Moderno 3*  parkhotelmoderno.it Hotel Park Moderno se nalazi u srcu Montekatini Terme, na samom gradskom šetalištu i preko puta prelepog parka. Čuvena termalna banja je smeštena u blizini objekta.Sve sobe sadrže drvene podove, klima-uređaj i  besplatan WiFi u lobiju. Doručak je  kontinentalni na bazi švedskog stola.

Salsomaggiore Terme

Hotel Roma 3* hotelromasalsomaggiore.it Nalazi se na 400m od centra termi Salsomaggiore i na 200m od termi Barzieri. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tus/WC,TV, telefon, klima uredjaj. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Hotel Elite 3* hotelelitesalsomaggiore.it Nalazi se na 500m od centra Termi Salsomaggiore I na samo par koraka od termi Barzieri. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tus/WC,TV, telefon, klima uredjaj. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Hotel Kursaal 3* Nalazi se u istorijskom centu u Salssomagiore Termama, preko puta termi Barzieri.
Sobe su 1/2 i 1/3, recepcija radi 24 sata. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
 • Organizator putovanja, turistička agencija Eta Turs (licenca OTP 119/2021, kategorija A, od 13.10.2021.) ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs
alegria sun village Ljoret de Mar spanija letovanje olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)