30m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA ZA 10 NOĆENJA SA AUTOBUSKIM PREVOZOM

tomas leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs cene

Umanjenje za sopstveni prevoz – 25€ po osobi osim kod cena za zvezdicom * gde nema umanjenja.

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
autobuski prevoz
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativni izleti i ulaznice
boravišna taksa (1,5€ po danu po jedinici) – plaćanje na licu mesta

USLOVI PLAĆANJA

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama deponovanjem čekovima građana do 15.12.2024. godine (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije – svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
 • platne kartice

POPUSTI

 • Jedno dete do 12 god. u pratnji dve punoplatežne osobe doplaćuje 55€ (dete dobija mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju)
 • Jedno dete do 12 godina na sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplatežne osobe može ostvariti 20% popusta na cenu iz tabele (popust se odnosi samo na jedan ležaj u STD/APP/DPLX).
 • Dvoje dece do 12 godina koja koriste zajednički ležaj plaćaju jednu cenu iz tabele uz doplatu od 55€ (deca dobijaju 2 mesta u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju).

DOPLATE

 • Za jednokrevetnu sobu doplata 70% u odnosu na cenu iz tabele i putnik koristi jedno sedište u autobusu.
 • Za jednokrevetnu sobu kod cena za zvezdicom – doplata 100%
 • Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana uz doplatu od 25 eura po osobi ukoliko su ta sedišta slobodna prilikom rezervacije. Ne može se izvršiti rezervacija za prvi red sedišta.
 • Doplata za transfer: Požega 15 eura, Užice 15 eur (transfer do Čačka), Kragujevac (transfer do Mrčajevaca) 10 eur.
1

1. dan: Putovanje

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u najavljeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

2-11

2-11. dan: Leptokarija

Dolazak u Leptokariju u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12

12. dan: Leptokarija – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Srbiju.

13

13. dan: Dolazak u Srbiju

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 • Vila je starijeg datuma, skromna i lepo održavana i na odličnoj lokaciji. Nalazi se u neposrednoj blizini centra, na oko 300 metara, a od plaže je deli samo ulica i parking, odnosno oko 30 metara.
 • Studiji koji su u zakupu su sa bočnim ili direktnim pogledom na more. Opremljeni su klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), bežičnim internetom (uračunat u cenu) i TV-om.
 • Dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže deo sa opremljenom kuhinjom, spavaću sobu sa francuskim ili francuskim i jednim standardnim ležajem, kupatilo i veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18 – 20 kvm + terasa.
 • Vila Thomas je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga (besplatno parkiranje na parkingu preko puta vile).

LOKACIJA

GPS koordinate: 40° 3’29.94″N 22°34’7.96″E

tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs lokacija

Video zapis Leptokarije

 • Sobe se čiste i posteljina se menja pri smeni turista. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu), kao i da poštuju kućni red.
 • Najraniji ulazak u sobe na dan dolaska je u 14:00h, a najkasniji izlazak iz soba poslednjeg dana boravka je do 09:00h.
 • Studija se čiste pri smeni turista a za vreme boravka posteljina se menja na polovini boravka. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) kao i da poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska u 14 h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 9h.
 • Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm.
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.
 • O vremenu polaska ćete biti blagovremeno obavešteni 3 dana pre polaska.
 • Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
 • Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
 • Putnik je u obavezi da prihvati bez pogovora (izuzev putnika koji su izvršili doplatu za rezervaciju sedišta u autobusu), broj sedišta u autobusu koji mu je dodeljen u rasporedu sedenja putnika, a koji mu saopšti pratilac na polasku. Broj sedišta u odlasku ne znači da će biti isti broj sedišta i u povratku.
 • Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti…
 • Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima.
 • Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, gubitka, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
 • Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja Organizatora, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours, Licenca kategorije A, OTP 242/2021, od 14.12.2021. godine.
 • Sluzbenici na granici imaju pravo da ne dozvole ulazak putnika u njihovu zemlju i tada se smatra da je putnik odustao od putovanja. Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
 • U slučaju promena na monetarnom tržistu, tržistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu  kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs
tomash leptokarija olimpska regija grcka letovanje olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)