Najam
Usluga
Gratis
Klima
150m
Udaljenost od mora
Gratis
WiFi

Cene u tabeli su izražene u eur po osobi na bazi najma smeštaja za 10 noćenja

FIRST MINUTE POPUSTI

 • 10% za uplate u celosti do 31.05.2019.
 • 5% popusta za rezervaciju do 31.05.2019.

DECA GRATIS: Dvoje dece do 7 godina ili jedno dete do 12 godina na pomoćnom ležaju ne plaćaju smeštaj.Kod smena obeleženih zvezdicom (*) ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena i ne važe  akcijski popusti.

Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs Cene

Cene sa zvezdicom obuhvataju paket aranžman (smeštaj + prevoz)

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
autobuski prevoz (osim za cene obeležene zvezdicom)
fakultativni izleti i ulaznice
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Cena autobuskog prevoza

Usluga bus prevoza iz Novog Sada i Beograda:

 • Odrasli = 60 € povratna, 40 € u jednom smeru.
 • Deca do 12 godina = 50 € povratna, 35 € u jednom smeru.

Ostala mesta (postoji mugućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd-Niš, kao i na magistralnom putu Niš-Tabanovce):

 • SUBOTICA / parking kod radničkog univerziteta, +25€
 • KIKINDA / kod hotela Narvik, +20€
 • ZRENJANIN / OMV pumpa kod glavne autobuske stanice, +15€
 • PANČEVO / kod hotela Tamiš, +10€
 • NIŠ / sa velikog parkinga kod Tempa, -10€
1

1. dan: Novi Sad - Putovanje

Polazak iz Novog Sada sa parking kod železničke stanice, Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2-11

2-11. dan: Neos Marmaras

Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili
prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je od 14:00 časova. Boravak u odabranom apartmanu/studiju.

12

12. dan: Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju iz Neos Marmarasa je poslednjeg dana boravka u popodnevnim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.

13

13. dan: Dolazak u Novi Sad

Dolazak u Novi Sad u prepodnevnim satima. Kraj usluge.

USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019.

Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

POPUSTI

 • deca od 0 – 1.99 godine, besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)
 • dete od 2 – 6,99 godina , besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nema krevet)
 • dvoje dece od 2 – 6,99 godina ostvaruju popust po 50% (dele isti krevet)
 • deca starija od 7 godina ne mogu da dele isti krevet
 • U bilo kom smeštajnom objektu, apartmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom krevetu, (punoplatežna osoba + dvoje dece)
 • Popust za spajanje smena – 10% na cenu iz tabele (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).

DOPLATE

 • Za 1/1 sobu 85% od cene aranžmana za 1/2 sobu.
 • Za klima uređaj 3-5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu)- doplata se vrši na licu mesta.
 • Za polupansion (doručak+večera-meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana- od 10€ dnevno po osobi.

Lokacija: Vila Sisi se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300 m od gradske plaže.
Smeštaj: Svi studiji i apartmani imaju TV, Tuš/WC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj (u ceni), terasu.

Sadržaj: Vila ima dvorište i tuš u dvorištu. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. U vili Sisi dostupan je besplatan Wi-Fi internet (Agencija ne može garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera).

SISI HOUSE- PRIZEMLJE

Prizemlje kuće SISI nije klasično prizemlje. S obzirom da se kuća Sisi nalazi na početku blažeg uzvišenja, prizemlje ove kuće je jako lepo urađeno te sve smeštajne jednice na ovom nivou imaju visinu, sa normalnim izlaskom u dvorište u nivou smeštajnih jedinica, sa dvorištem koje sa visine ime pogled na more I plažu. Ova nivo kuće preporučujemo za decu, jer je dvorište ograđeno tako da je jako bezbedno I deca imaju prostor van studija ili apartmana.

STUDIO BR 1: 1/3 studio Nalazi se u prizemlju. Ima dva kreveta, jedan bračni i jedan single krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider I rešo), običan TV, klimu i kupatilo sa tušem. Ima izlaz na ograđeno dvorište.

APARTMAN BR 2: 1/2 apartman Nalazi se u prizemlju. Ima jedan bračni krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider i rešo) koja je izdvojena u okviru posebne prostorije, običan TV, klimu I kupatilo sa tušem. Ima izlaz na ograđeno dvorište.

STUDIO BR 3: 1/3 studio Nalazi se u prizemlju. Ima dva kreveta, jedan bračni kreveta i jedan single krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider I rešo) , običan TV, klimu I kupatilo sa tušem. Ima izlaz na ograđeno dvorište.

STUDIO BR 4: 1/3 studio Nalazi se u prizemlju. Ima dva kreveta, jedan bračni kreveta i jedan single krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider I rešo) , običan TV, klimu I kupatilo sa tušem. Ima izlaz na ograđeno dvorište.

SISI HOUSE- VISOKO PRIZEMLJE

STUDIO BR 5: 1/3 studio Nalazi se na visokom prizemlju. Ima dva kreveta, jedan bračni kreveta i jedan single. Poseduje čajnu kuhinju (frižider I rešo), običan TV, klimu i kupatilo sa tušem. Ima izlaz na terasu sa bočnim pogledom na more.

STUDIO BR 5A: 1/2 apartman Nalazi se na visokom prizemlju. Ima jedan bračni krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider i rešo), običan TV, klimu I kupatilo sa tušem. Ima izlaz na terasu sa bočnim pogledom na more. Ulaz za ovaj studio je sa terase.

APARTMAN BR 6: 1/5 apartman Nalazi se na visokom prizemlju. Ima dve odvojene sobe od kojih jedna poseduje jedan bračni krevet a druga poseduje jedan bračni krevet i jedan single krevet. U jednoj od tih soba nalazi se čajna kuhinja (frižider I rešo). Obe sobe imaju izlaz na zasebnu terasu koje imaju pogled na ulicu. Apartman poseduje kupatilo, klimu i običan TV.

SISI HOUSE- SPRAT

STUDIO BR 7: 1/3 studio Nalazi se na prvom spratu. Ima jedan bračni krevet i jedan single krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider i rešo), običan TV, klimu i kupatilo sa tušem. Ima terasu koja ima pogled na ulicu.

STUDIO BR 8: 1/2 studio Nalazi se na prvom spratu. Ima jedan bračni krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider I rešo), običan TV, klimu i kupatilo sa tušem. Ima terasu sa bočnim pogledom na ulicu.

STUDIO BR 9: 1/2 studio Nalazi se na prvom spratu. Ima jedan bračni krevet. Poseduje čajnu kuhinju (frižider i rešo) , običan TV, klimu i kupatilo sa tušem. Ima terasu sa bočnim pogledom na more.

STUDIO BR 10: 1/3 studio Nalazi se na prvom spratu. Ima dva kreveta, jedan bračni krevet i jedan single krevet. Poseduje čajnu kuhinju (veći frižider i rešo) , običan TV, klimu I kupatilo sa tušem. Ima terasu sa direktnim pogledom na more i plažu.

Lokacija

GPS KOORDINATE: 40°05’33.54″N 23°47’22.32″E

Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Neos Marmarasa

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA SMEŠTAJA

 • Studio se sastoji od kupatila (tuš/wc) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena sa frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
 • Apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), jedne ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne). Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja.
 • Duplex apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
 • Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze i kuhinjski elementi i jedan ili dva ležaja (ili sofa na otvaranje), kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.
 • Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je to drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši petog dana boravka.
 • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni krevet je 75-90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 do 140cm širine.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U studio i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9:00h. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr: sef, parking, TV, klima uređaj…)

OPŠTE NAPOMENE:

 • Kod smena obeleženih zvezdicom (*)ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusom
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu, dete preko 2 godine starosti mora da ima svoje sedište (ne može da sedi u krilu).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanjai u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđeih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja je turistička agencija Modena Travel, licenca OTP 490/2010.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, oragnizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4-8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš, dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs
Sisi Grcka Sitonija Neos Marmaras Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)