40m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA SA URAČUNATIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

FIRST MINUTE PONUDA ZA SEZONSKE SMENE (BEZ ZVEZDICA)!!!

 • 10% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI DO 05.03.2020.
 • 5% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI DO 05.04.2020.

Poseidon Nei Pori Olimpska Regija Letovanje Olimpturs Cene

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
autobuski prevoz
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativni izleti i ulaznice
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

POPUSTI

 • Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 20€ po osobi, osim u smenama označene zvezdicom, gde nema umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Dete do 2 godine u pratnji 2 odrasle osobe besplatno (nema sedište u autobusu, i nema sopstveni krevet).
 • Dete 2-10 god. u krevetu sa odraslom osobom, plaća prevoz i ima sedište u autobusu. Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.
 • Dete 2-10 god. ima popust 10€ ukoliko koristi sopstveni ležaj i ima svoje sedište u autobusu
 • 2 deteta koja koriste zajednički ležaj: plaćaju 1 punu cenu aranžmana, a drugo dete plaća samo prevoz (imaju 1 zajednički ležaj, a 2 sedišta u autobusu). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.

DOPLATE

 • Rezervacija mesta u autobusu 10 €, (pod uslovom ako već to mesto nije popunjeno)
 • Za 1/1 sobu 70 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 sobu
 • Za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 10 € dnevno po osobi

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

NAČIN PLAĆANJA

 • UPLATA U CELOSTI – Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu
 • UPLATA DO POLASKA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 20 dana pre putovanja
 • ODLOŽENO PLAĆANJE – 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo; čekovi se datumiraju na 5, 10. ili 15. u mesecu)
 • ADMINISTRATIVNA ZABRANA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2020. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo). Agencija daje putniku obrazac administrativne zabrane, a putnik je u roku od 2 dana u obavezi da donese overen primerak adm. zabrane. Agencija zadržava pravo da bira poslodavca klijenta sa kim će potpisati ugovor).
 • PLATNE KARTICE
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u najavljeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

2-11

2-11. dan: Nei Pori

Dolazak u Nei Pori u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12

12. dan: Nei Pori – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Opis vile i lokacije: Vila Poseidon se nalazi na 40 m od plaže, prvi red, leđima okrenuta od mora, u starom, mirnom delu Nei Poria (levo od crkve). Vila poseduje 1/2 i 1/3 studia i duplex apartmane (1/4 i 1/5) (dve fizički izdvojene sobe i kuhinja). Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne (2 singl ležaja) i trokrevetne studije (francuski + singl ležaj) i četvorokrevetne duplex apartmane (francuski + 2 singl ležaja) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju. Neki od studia i apartmana  sa terase imaju pogled na more.
Sadržaj soba: Sobe su opremljene kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje
Struktura soba: studio – dvokrevetni, trokrevetni i DUPLEX apartman četvorokrevetni (francuski i 2 singl ležaja) i DUPLEX apartman petokrevetni (francuski + singl u sobi i 2 singla u drugoj sobi); na drugom spratu
Parking: Vila nema sopstveni parking ali ima prostor za parkiranje ispred i pored kuće.
Internet: Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu.
Naš komentar: Vila ima idealnu lokaciju, blizu plaže. Čista je i uredna, te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.

Lokacija

GPS KOORDINATE: 39°58’43.90″N 22°38’47.87″E

Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Nei Porija

 • Sobe se čiste i posteljina se menja pri smeni turista. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu), kao i da poštuju kućni red.
 • Najraniji ulazak u sobe na dan dolaska je u 14:00h, a najkasniji izlazak iz soba poslednjeg dana boravka je do 09:00h. Za goste koji napuste sobe u prizemlju vile na raspolaganju su im zajednički prostor za odlaganje prtljaga, sa toaletom i pomoćnom kuhinjom i frižiderom.
 • UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.
 • Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
 • Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
 • Putnik je u obavezi da prihvati bez pogovora (izuzev putnika koji su izvršili doplatu za rezervaciju sedišta u autobusu), broj sedišta u autobusu koji mu je dodeljen u rasporedu sedenja putnika, a koji mu saopšti pratilac na polasku. Broj sedišta u odlasku ne znači da će biti isti broj sedišta i u povratku.
 • Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno.
 • U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti…
 • Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima.
 • Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, gubitka, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
 • Svi putnici državljani Srbije koji  poseduju nove, biometrijske(crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima  Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja Organizatora, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Vip Tours, OTP 294/2020 od 05.02.2020.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs
Poseidon Grcka Olimpska Regija Nei Pori Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)