10m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

Additional information

ParkingObezbeđen parking

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM I TRAJEKTOM

noula skiatos grcka ostrva grcka letovanje olimpturs cene

 • Cena za navedeni broj osoba se odnosi na odrasle osobe (ADL) koje plaćaju standardne ležajeve u izabranom studiju/apartmanu. Ukoliko na standardnom ležaju boravi dete u smenama van sezone (27.05.-16.06. i 04.09.-24.09.): CHD 0-5 plaća 60 eur (60+0) / CHD 5-10 plaća 95 eur (60+35) / CHD 10-12 plaća 130 eur (60+70).
 • Pomoćne ležajeve (+2) koriste deca (max. 2 CHD 0-12): CHD 0-5 plaća 60 eur (60+0) / CHD 5-10 plaća 95 eur (60+35) / CHD 10-12 plaća 130 eur (60+70).
 • Bez sopstvenog ležaja u studiju/apartmanu (osim u apt duplex 1/5+2) može boraviti dete (CHD 0-6): CHD 0-5 plaća 60 eur (60+0) / CHD 5-6 plaća 95 eur (60+35).
 • Za polazak iz Niša (i usputnih stajališta na autoputu Niš-Preševo) cena se umanjuje za 5 eur po osobi.

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 5, 10 ILI 15 NOĆENJA

5 noćenja

noula skiatos grcka ostrva grcka letovanje olimpturs cene

10 noćenja

noula skiatos grcka ostrva grcka letovanje olimpturs cene

15 noćenja

noula skiatos grcka ostrva grcka letovanje olimpturs cene

 • Cena za  navedenih broj osoba se odnosi na odrasle osobe (ADL) koje plaćaju standardne ležajeve u izabranom studiju/apartmanu. Ukoliko na standardnom ležaju boravi dete 0-12 god (CHD 0-12) plaća 15 eur.
 • Pomoćne ležajeve (+2) koriste deca (max. 2 CHD 0-12): besplatno.
 • Bez sopstvenog ležaja u studiju/apartmanu (osim u apt duplex 1/5+2) može boraviti dete (CHD 0-6): besplatno

U cenu je uračunato:

najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
autobuski prevoz, karta za trajekt Volos-Skiatos (cena je podložna promeni) i transfer na ostrvu (za aranžmane sa uključenim autobuskim prevozom)
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
troškovi organizacije aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za Covid-19 (izdaje se u agenciji)
održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
fakultativni izleti
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

NAČIN PLAĆANJA

 • Uplata u celosti (100%) prilikom rezervacije
 • Uplata akontacije (30%) prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta
 • Uplata akontacije (30%) prilikom rezervacije a ostatak čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2023.)
 • Kreditnim karticama
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda u 14:30 h. Mesto polaska iz Beograda i vremena i mesta polazaka iz ostalih gradova u Srbiji pogledajte ovde. Noćna vožnja.

2-11

2-11. dan: Skiatos

Dolazak u izabrano letovalište u (ranim) jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 14.00 časova na dan dolaska. Boravak u izabranom objektu na bazi izabrane usluge.

12

12. dan: Skiatos – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštajne jedinice do 09.00 časova. Vile u gradu, iz praktičnih razloga (osim u slučaju posebnih potreba putnika), nemaju povratni transfer putnika (sami dolaze do luke), već samo transport prtljaga. Tačno vreme transfera i isplovljavanje trajekta ili broda će objaviti predstavnik putem info table u vili, usmeno telefonom ili putem SMS-a, s obzirom da je ono promenljivo i zavisi od reda plovidbe. Noćna vožnja.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko jedan kilometar od centra grada, pored plaže Megali Amos (Velika plaža). Od kraja Megali Amos plaže (jedne od najlepših na ostrvu) deli je samo bašta – dvorište i glavni put. Do centralnog dela ove prelepe plaže je oko 250 metara. Studiji vile Noula su smešteni na prvom spratu, a apartmani na drugom i svi su sa pogledom na dvorište, more i plažu, opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 8 eur dnevno po studiju/apartmanu) i wi – fi Internetom i TV – om. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže opremljenu malu kuhinju sa delom za spavanje sa dva, odnosno tri standardna ležaja ili francuski i standardni, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18 – 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartman se sastoji od prostorije – sobe, u kojoj se nalazi mala kuhinja i dva ležaja (standardni i sofa na kojoj moze spavati odrasla osoba), spavaće sobe sa dva standardna ležaja, kupatila (ulaz iz spavaće sobe) i velike terase sa garniturom za sedenje i pogledom na more. Veličina apartmana je cca 28 kvm + terase. Vila Noula je B kategorije, ima peškire i mogućnost sopstvenog parkinga za ograničen broj vozila. Najbliži mini market je udaljen oko 250 metara, a restoran oko 650 metara. Vila je idealna za mlade zbog blizine grada, ali i za porodice, jer je plaža u neposrednoj blizini, a veliki vrt i dvorište na raspolaganju deci. Kuhinje u studijima i apartmanima su odgovarajuće za pripremanje manje komplikovanih obroka, pogodne za tzv. “light cooking, snekove, testenine…”.

LOKACIJA

GPS KOORDINATE: 39°09’37″N 23°28’30″E

noula skiatos grcka ostrva grcka letovanje olimpturs lokacija

Video zapis Skiatosa

NAPOMENE U VEZI PREVOZA

 • Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu, ili na donjoj platformi u „dabl-dekeru“ (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 eura, za jedan pravac 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
 • Moguća je rezervacija dodatnog sedišta uz doplatu, za povratnu kartu 60 eur, za jedan pravac 50 eur. Cena važi za odrasle i decu.
 • U Volosu (Ahilionu ili Plataniji) se napušta autobus, putnici unose svoj prtljag na brod, odlažu ih u za to obezbedjen prostor, a po dolasku na Skiatos, iznose ih u prevozno sredstvo koje vrši transfer od luke do vile/hotela. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je spajanje putnika sa grupom za Pargu i Lefkadu i organizovani transfer manjim vozilom, sa presedanjem na odmorištu Olympus Plaza kod Aleksandrije.
 • PRTLJAG: U interesu komfora svih putnika u autobusu, (u odlasku i povratku), prtljag je ograničen na 1 kofer do 25 kg (kofer standardnih dimenzija), jedan ručni prtljag do 4 kg po osobi i rasklopiva dečja kolica. U slučaju mogućnosti da prevoznik može da primi i dodatni prtljag, isti će biti naplaćen 30 eura po prtljagu, na licu mesta u lokalnoj valuti. U slučaju da prevoznik ne može da primi dodatni prtljag, putnik je dužan da o svom trošku, sam organizuje nakadni transport viška prtljaga i stvari koje nisu za ličnu upotrebu.

OPŠTE NAPOMENE

 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
 • Preporučuje se putnicima,  da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili zemlje u koju putuju.
 • Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
 • Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 10 eur (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS) po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
 • Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
 • Organizator putovanja je turistička agencija Sabra Company d.o.o, licenca OTP 62/2021, kategorija A od 21.07.2021.
 • Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
 • Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredeljenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa (osim u slučaju promene cena trajekta ili aerodromskih i YQ taksi). U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Obaveštenja o realizaciji aranžmana, važećim protokolima usled pandemije COVID-19, možete pogledati ovde.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs
Noula Grcka Skiatos Letovanje Olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)