200m
Udaljenost od mora
Gratis
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

CENA ARANŽMANA U DINARIMA PO APARTMANU/STUDIJU NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA

FIRST MINUTE PONUDA !!!

 • 10% popusta za uplate u celosti prilikom rezervacije
 • 7% popusta za uplate 40% cene aranžmana, ostatak do 01.05.2020.

Popusti ne važe za smene 02.06. i 20.09.

Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs Cene

U cenu je uračunato:

najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
troškovi organizacije aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji)
autobuski prevoz (uračunat samo u smenama sa zvezdicom)
održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
fakultativni izleti
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Cene autobuskog prevoza:

Cena povratne autobuske karte – odrasli / deca do 10 godina starosti:

 • Niš, Leskovac, Vranje – 7.800,00 / 5.400,00 dinara
 • Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate, Ražanj, Aleksinac, Prokuplje – 8.400,00 / 6.000,00 dinara
 • Markovac, Batočina, Bor, Zaječar, Knjaževac – 8.400,00 / 6.000,00 dinara
 • Beograd, Smederevo, Požarevac, Kragujevac – 9.100,00 / 6.600,00 dinara
 • Novi Sad, Šabac – 10.300,00 / 7.800,00 dinara
 • Subotica – 11.500,00 / 9.000,00 dinara

U cenu prevoza je uračunat trajekt na relaciji Tripiti-Amuljani-Tripiti, kao i transfer od luke na Amuljaniju do vila.

NAČIN PLAĆANJA

 • 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja
 • plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata sa krajnjim rokom plaćanja do 20.12.2020. godine. Plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane je bez uvećanja, stim što vlasnik čekova, odnosno platilac administrativne zabrane, mora biti ujedno i putnik rezervisanog aranžmana. Obavezna minimalna uplata od 40% prilikom rezervacije. OBAVEZNO JE PLAĆANjE, DEPONOVANjE ČEKOVA, DOSTAVLjANjE OVERENOG UGOVORA O ADMINISTRATIVNOJ ZABRANI 15 DANA PRE POLASKA PUTNIKA
 • platnim karticama
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2-11

2-11. dan: Amuljani

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12

12. dan: Napuštanje smeštaja

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13

13. dan: Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

Vila Nafsika se nalazi u centralnom delu samog mesta na oko 350m od trajekta. Važi za vilu sa najdužom tradicijom izdavanja soba turistima na ostrvu, koja se turizmom bavi od 1978. godine, te se preporučuje svim gostima koji će biti dočekani sa tradicionalnim grčkim gostoprimstvom i uvek dobiti i više od onoga što očekuju. Nalazi se u mirnoj ulici, na svega 100 metara od najsnabdevenijeg marketa na ostrvu – Arista. Takođe, u svojoj blizini ima i pekaru Rodolfos bakery a u blizini je i dečiji park sa klackalicama i ljuljaškama, kao i luna park. Napomenućemo i da je vila udaljena svega 200 metara od Sykia beach plaže (plaže kod Taverne Janis). Od vile Nafsika postoji prečica kojom se za manje od 15 minuta laganog hoda stiže na nezaboravnu plažu Alikes. U sklopu kuće se nalazi veliko dvorište sa više drvenih stolova i klupa okruženih zelenilom koje vam obezbeđuju privatnost tokom popodnevnih sati. U sklopu dvorišta na raspolaganju vam je i veliki roštilj sa opremom za pripremu hrane.

Od smeštajnih kapaciteta, Vila Nafsika poseduje trokrevetne studije u prizemlju i na prvom spratu u kojima se mogu smestiti maksimalno 3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece do 8.99 godina. Studiji u prizemlju poseduju dva spojena single ležaja i jedan pomoćni ležaj. Studiji na spratu poseduju francuski ležaj i jedan single ležaj. Studio 3+1 nalazi se na spratu i poseduje jedan francuski ležaj, jedan single ležaj i jedan pomoćni ležaj koji je u sklopu francuskog ležaja. Maksimalni kapacitet je 3 odrasle osobe i jedno dete do 8.99 godina.

Studiji su opremljeni kuhinjom sa frižiderom, TWC (sapun, šampon, toalet papir), TV, klima (bez doplate), wi-fi (bez doplate), peškiri, francuski ili dva odvojena ležaja kao i jedan singl ležaj. U studiju kapaciteta 3+1 pored francuskog i singl ležaja, postoji ležaj na izvlačenje u sklopu francuskog ležaja koji se tretira kao pomoćni ležaj za decu i nije predviđen za odrasle osobe. Svaki studio poseduje terasu sa garniturama za sedenje. Čišćenje soba je svakog dana.

Lokacija

GPS  KOORDINATE: 40°19’52.03″N 23°55’11.83″E

Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Amuljanija

 • Polasci autobusa su dan pre početka smene navedenog u tabeli.
 • Putnik je dužan da se informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska autobusa kao i o kontakt telefonu vodiča.
 • U toku sezone postoji mogućnost promene vremena i mesta polaska.
  Agencijal ne može garantovati poziciju sedišta u autobusu.
 • Autobus saobraća autoputem na relaciji Beograd – Niš – Vranje, za sve ostale gradove mogući su transferi koji će biti organizovani u zavisnosti od broja putnika minibusom, kombijem ili automobilom po navedenim cenama povratnih karata bez dodatnih troškova.
 • Mesto izlaska iz autobusa je i mesto polaska u povratku. Za putnike koji putuju autobuskim prevozom, polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
 • Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
 • Tokom sezone, moguća je promena mesta i vremena polaska.
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Putnici su dužni svoj prtljag preneti do smeštaja.
 • Organizator ima pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (mini bus, autobus ili double decker), kao i druga prevozna sredstva ako to okolnosti uslovljavaju. Broj sedišta i razmak između njih zavisi od tehničke specifikacije autobusa (marke i tipa autobusa) i registrovan je u dozvoli, te Organizator na to ne može da utiče.
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • Početak korišćenja smeštajne jedinice (apartmana – studia) od 14:00 sati na dan dolaska  a napuštanje smeštajne jedinice (apartmana – studia) zadnjeg dana boravka u 09:00  sati. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Eventualne neispravnosti i nedostatke u smeštaju prijaviti odmah predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u smeštaju prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.
 • Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati novac putnicima.
 • Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
 • Agencija ne može garantovati protok interneta u kućama na Ammouliani ostrvu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.
 • Organizator zadržava pravo da putem FIRST MINUTE ili LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelj na punoletno lice sa kojim putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja (koje su sastavni deo ovog programa). Organizator putovanja je Turistička agencija Maestro Travel, licenca OTP 205/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja uskladjeni sa Zakonom o turizmu. Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs
Nafsika Amuljani Grcka Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)