390m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA SA URAČUNATIM AUTOBUSKIM PREVOZOM I TRAJEKTOM

FIRST MINUTE PONUDA!!!

 • 5% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI DO 05.04.2020.

Elena Krf Letovanje Olimpturs Cene

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
autobuski prevoz sa uključenim trajektom
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativni izleti i ulaznice
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

POPUSTI

 • Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 25€ po osobi, osim u smenama označene zvezdicom gde nema umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Dete do 2 godine u pratnji 2 odrasle osobe besplatno (nema sedište u autobusu, i nema sopstveni krevet).
 • Dete 2-10 god. u krevetu sa odraslom osobom, plaća prevoz i ima sedište u autobusu. Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.
 • Dete 2-10 god. ima popust 10€ ukoliko koristi sopstveni ležaj i ima svoje sedište u autobusu
 • 2 deteta koja koriste zajednički ležaj: plaćaju 1 punu cenu aranžmana, a drugo dete plaća samo prevoz (imaju 1 zajednički ležaj, a 2 sedišta u autobusu). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.

DOPLATE

 • Rezervacija mesta u autobusu 10 €, (pod uslovom ako već to mesto nije popunjeno)
 • Za 1/1 sobu 70 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 sobu
 • Za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 10 € dnevno po osobi

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

NAČIN PLAĆANJA

 • UPLATA U CELOSTI – Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu
 • UPLATA DO POLASKA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 20 dana pre putovanja
 • ODLOŽENO PLAĆANJE – 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo; čekovi se datumiraju na 5, 10. ili 15. u mesecu)
 • ADMINISTRATIVNA ZABRANA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2020. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo). Agencija daje putniku obrazac administrativne zabrane, a putnik je u roku od 2 dana u obavezi da donese overen primerak adm. zabrane. Agencija zadržava pravo da bira poslodavca klijenta sa kim će potpisati ugovor).
 • PLATNE KARTICE
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u najavljeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

2-11

2-11. dan: Krf

Dolazak na Krf i smeštaj u izabrane objekte (od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12

12. dan: Krf – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Opis vile i lokacije: Vila Elena se nalazi 390 m od plaže, tačnije na 5-7 minuta hoda od plaže.
Elena raspolaže sa dve zgrade: Elena 1, bliže ulici i Elena 2; iza prve zgrade. Vila poseduje 16 dvokrevetnih trokrevetnih studija kao i jedan četvorokrevetni apartman. Oni se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.
Sadržaj soba: Sobe raspolažu čajnom kuhinjom (sa rernom) i osnovnim posuđem, aspiratorom, frižiderom, kupatilom, terasom sa pogledom na ulicu (Elena I) i pogledom na travnjak-dvorište (Elena II), i klima uređajem.
Parking: Parking je ispred vile.
Struktura soba: studio – dvokrevetni, trokrevetni studiji na visokom prizemlju i prvom spratu.  Četvorokrevetni apartman na prvom spratu.
Internet: Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta: 5 € po danu.
Naš komentar: Vila je u mirnom i tihom delu sa svojim dvorištem (preporučujemo porodicama sa decom i omladini).

VIDEO ZAPIS KRFA

 • Sobe se čiste i posteljina se menja pri smeni turista. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu), kao i da poštuju kućni red.
 • Najraniji ulazak u sobe na dan dolaska je u 14:00h, a najkasniji izlazak iz soba poslednjeg dana boravka je do 09:00h. Za goste koji napuste sobe u prizemlju vile na raspolaganju su im zajednički prostor za odlaganje prtljaga, sa toaletom i pomoćnom kuhinjom i frižiderom.
 • UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.
 • Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
 • Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
 • Putnik je u obavezi da prihvati bez pogovora (izuzev putnika koji su izvršili doplatu za rezervaciju sedišta u autobusu), broj sedišta u autobusu koji mu je dodeljen u rasporedu sedenja putnika, a koji mu saopšti pratilac na polasku. Broj sedišta u odlasku ne znači da će biti isti broj sedišta i u povratku.
 • Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno.
 • U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti…
 • Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima.
 • Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, gubitka, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
 • Svi putnici državljani Srbije koji  poseduju nove, biometrijske(crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima  Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja Organizatora, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Vip Tours, OTP 294/2020 od 05.02.2020.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Elena Krf Grcka Letovanje Olimpturs
Elena Krf Grcka Letovanje Olimpturs
Elena Krf Grcka Letovanje Olimpturs
Elena Krf Grcka Letovanje Olimpturs
Elena Krf Grcka Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)