80m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Najam
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA (CENE SA ZVEZDICOM SU SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM)

FIRST MINUTE POPUSTI:

 • 15% za sopstveni prevoz
 • gratis prevoz za putnike koji bi putovali autobusom

Popust važi za smene bez zvezdice.

Dimitra Leptokarija Olimpska Regija Grcka Olimpturs Cene

 • Cena aranžmana izražena u eurima po osobi za 10 noći/11 dana.
 • Cena sa * obuhvata prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana. Doplata za polaske iz Paraćina, Jagodine i Ćuprije – 5 € po osobi; Beograda – 10 € po osobi; Zaječara i Bora – 10€ po osobi; Čačka, Vrnjačke Banje i Trstenika – 15€ po osobi.

S1/3 – studio sa francuskim i singl ležajem, kuhinjom, kupatilom i terasom.

S1/2 – studio sa francuskim ležajem, kuhinjom, kupatilom i terasom.

A1/4 – spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, kuhinjom, kupatilom i 2 terase.

A1/5 – spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje i 1 singl ležaj, kuhinjom, kupatilom i 2 terase.

A1/6 – spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa 2 kauča na razvlačenje, kuhinjom, kupatilom i 2 terase.

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
autobuski prevoz (osim za smene sa *)
fakultativni izleti i ulaznice
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Cena autobuskog prevoza

Maksimalni prtljag po osobi je 1 putna torba max dimenzija 80x30x40 cm i jedna manja ručna torba. Svaki dodatni prtljag se naplaćuje po 10 € (torba, kofer, ručni frižider, kofer, suncobran…).

 • Novi Sad – za odrasle 65 € a za decu do 12 godina 55 €, u jednom pravcu 50 € za odrasle i 40 € za decu do 12 godina (minimum 6 putnika)
 • Beograd – za odrasle 55 € a za decu do 12 godina 50 €, u jednom pravcu 40 € za odrasle i 35 € za decu do 12 godina.
 • Jagodina, Ćuprija, Paraćin – za odrasle 50 € a za decu do 12 godina 40 €, u jednom pravcu 40 € za odrasle i 35 € za decu do 12 godina.
 • Zaječar, Bor – za odrasle 55 € a za decu do 12 godina 50 €, u jednom pravcu 40 € za odrasle i 35 € za decu do 12 godina.
 • Pojate, Niš, Aleksinac, Leskovac – za odrasle 45 € a za decu do 12 godina 40 €, u jednom pravcu 35 € za odrasle i 25 € za decu do 12 godina.

Rezervacija sedišta u autobusu: 1. red – 20 €; 2. red – 15 evra; 3, 4. i 5. red – 10 € po osobi.

Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište.

Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.

USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije a ostatak 15 dana pre putovanja
 • 40% prilikom rezervacije, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.09.2020. god. uz uvećanje 2% (devizna klauzula)
 • 40% prilikom rezervacije, 60% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.12.2020. god. uz uvećanje 7%
 • 30% prilikom rezervacije a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.12.2020. god. uz uvećanje 7%

POPUSTI

 • Deca do 12 godina na zajedničkom ležaju gratis, plaćaju samo prevoz.
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije od datuma početka smene.

2-11

2-11. dan: Leptokaria

Dolazak u letovalište i boravak na bazi 10 noćenja u apartmanu.

12

12. dan: Leptokaria – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje objekta u 09:00 sati i polazak iz letovališta u dogovoreno vreme u popodnevnim satima.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Beograd

Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Vila Dimitra – Nalazi se na oko 80 metara od plaže, 150m od centra, u ulici stoletnih platana gde je najlepša plaža Leptokarije. Vila poseduje hol sa garniturama za odmor i sedenje, pored hola se nalazi i prostorija gde gosti mogu poslednjeg dana boravka da odlože stvari i da koriste kupatilo za tuširanje. Vila poseduje trokrevetne i dvokrevetne studije i petokrevetni dupleks koji poseduju dvevnu sobu sa 2 kauča koja se razvlače (mogu da se smeste 3-4 osobe i spavaća soba sa francuskim ležajem, svaka soba ima izlaz na terasu koja gleda na lepo uređeno dvorište). Svi apartmani imaju TV i AC. Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je frižider srednje veličine. Svi apartmani poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Kupatila na 1. spratu su manja. U sobe se ulazi prvog dana posle 13 h, a zadnjeg dana sobe se napuštaju do 9 h. Wi-Fi gratis, AC 5€ po danu.

LOKACIJA

GPS KOORDINATE: 40°03’49.1″N 22°33’56.3″E

Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs Lokacija

VIDEO ZAPIS LEPTOKARIJE

 • Predstavnik je osoba koja je angažovana od strane Agencije za pomoć prilikom dolaska i tokom boravka gostiju. Pored ličnog kontakta, koji je utvrđen prema nedeljnom rasporedu, svaki putnik u slučaju nagle potrebe ima mogućnost kontakta sa predstavnikom putem mobilnog telefona ili u prostorijama lokalne agencije – agenta. Sve važne informacije predstavnik ostavlja na info tabli koja se nalazi na ulazu u objekat ili na mestu koje je predviđeno za ostavljanje informacija u hotelima. U slučaju bilo kakvog problema vezanog za smeštaj, gosti su dužni da prvog dana boravka obaveste predstavnika o postojećem problemu. U slučaju žalbe na smeštaj, putnici sve primedbe mogu pismenim putem da upute predstavniku agencije prvog dana (u dva primerka, svakoj strani po jedan potpisan od strane putnika i predstavnika, ovaj dokumenat je jedini validan za odštetni zahtev putnika nakon letovanja).
 • U sobe se ulazi prvog dana posle 14h, a sobe se napoštaju zadnjeg dana do 9h.
 • Putnici za vreme boravka sami održavaju hiogijenu u sobama. Svu nanetu štetu u sobama prilikom letovanja putnici su dužni da plate ino partneru ili vlasniku objekta!!! Agencija zadržava pravo da od putnika izvrši potraživanje i naplatu nanete štete sobi ili objektu od nosioca ugovora putovanja i nakon povratka putnika u Srbiju. Za ovaj spor nadležan je Opštinski sud u Aleksincu. Primedbe na smeštaj tokom i na kraju perioda letovanja neće biti razmatrane.
 • VAŽNO: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
 • Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
 • VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
 • Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako je upisano u pasošu. Pogrešno prijavljen podatak biće unet u vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina….), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
 • Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi!
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja.
 • Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta koji su u organizaciji ino partnera.
 • Ovaj Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
 • Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
 • VAŽNO: Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, kao i izmene programa putovanja, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre putovanja.
 • Organizator putovanja Grand Holiday licenca OTP 373/2020
 • Autobuski prevoz je organizovan visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom. Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava. U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice. Na polazak naznačen u tabeli treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska. Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno. Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje. Međutim tokom najvećih vrućina u julu i avgustu, hlađenje za neke osobe može biti nezadovoljavajuće. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
 • MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA
 • PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA
 • U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs
Dimitra Grcka Olimpska Regija Leptokarija Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)