400m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Uz doplatu
WiFi
Najam
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

ds stavros regija sv. djordja grcka letovanje olimpturs cene

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA ZA 10 NOĆENJA

ds stavros regija sv. djordja grcka letovanje olimpturs cene

U cenu je uračunato:

najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
prevoz autobusom (za aranžman sa uključenim autobuskim prevozom)
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškovi organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za Covid-19 za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
fakultativni izleti
boravišna taksa 1,5 eura po danu po smeštajnoj jedinici (plaćanje boravišne takse se vrši u vili na licu mesta)
peronska karta (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS) 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer)

USLOVI PLAĆANJA

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do 15.12.2024. godine
 • platne kartice

POPUSTI

 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
 • deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju cenu autobuskog prevoza – 55€ (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
 • deca od 2 – 12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju krevet), osim za smenu 23.05. gde plaćaju cenu autobuskog prevoza (55€)
 • spajanje smena – u slučaju spajanja smena cena druge smene se umanjuje za 40€ za odrasle i 30€ za decu
 • popust za spajanje smena ne važi za smene obeležene zvezdicom

DOPLATE

 • za 1/1 sobu 80% od cene aranžmana za 1/2 sobu
 • za klima uređaj – 5 do 10€ dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (MORA SE NAJAVITI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA)

 • Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 25€ (polazak sa parkinga kod železničke stanice)
 • NIŠ (polazak sa Lukoil pumpe) i gradovi južnije od Niša – bez popusta
 • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na usputnim stajalištima sve do granice sa Severnom Makedonijom.

NAPOMENE U VEZI AUTOBUSKOG PREVOZA

 • Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u double decker-u (bez mogućnosti
  rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za
  povratnu kartu 40€. Cena važi za odrasle i decu.
 • Moguća je rezervacija dodatnog sedišta uz doplatu, za povratnu kartu 70€. Cena važi za odrasle i decu.
 • PRTLJAG: U interesu komfora svih putnika u autobusu, prtljag je ograničen na 1 kofer (standardnih dimenzija)
  do 25kg, jedan ručni prtljag do 4kg po osobi i rasklopiva dečija kolica. U slučaju mogućnosti da prevoznik može
  da primi i dodatni prtljag, isti će biti naplaćen 30€ po prtljagu, na licu mesta u lokalnoj valuti. U slučaju da
  prevoznik ne može da primi dodatni prtljag, putnik je dužan da o svom trošku sam organizuje naknadni transport viška prtljaga i stvari koje nisu za ličnu upotrebu.
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u poslepodnevnim časovima sa perona glavne autobuske stanice (BAS–a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme). Polazak iz Niša – Lukoil pumpa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Severnu Makedoniju prema Grčkoj.

2-11

2-11. dan: Stavros

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12

12. dan: Stavros – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Niš i Beograd

Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima na mesto polaska.

Lokacija: Nalazi se u novom delu Stavrosa na oko 500m od centra i na oko 400m od plaže.

Opis: Vila DS je novoizgrađena vila. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su smešteni na visokom prizemlju i na I spratu vile. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima-uređajem i Wi-Fi internetom čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5€ dnevno po smeštajnoj jedinici).

Video zapis Stavrosa

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA SMEŠTAJA

 • Studio se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena sa frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne)
 • Apartman se sastoji od kupatila (tuš/WC), jedne ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne). Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj i kuhinja.
 • Dupleks apartman se sastoji od kupatila (tuš/WC), dve prostorije sa naznačenim brojem  ležajeva i zasebnom čajnom kuhinom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez  rerne).
 • Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze i kuhinjski elementi i jedan ili dva ležaja (ili sofa na otvaranje), kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.
 • Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši  petog dana boravka.
 • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je od 75 – 90 cm širine a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 – 140 cm širine.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA

 • U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…).
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Postoji mogućnost razlikovanja smeštajnih jedinica u izgledu u okviru istog smeštajnog objekta.

NAPOMENE

 • Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona.
 • Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku SMS porukom.
 • Ukoliko putnik ne dobije SMS poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu).
 • Svaki komad prtljaga mora biti obeležen obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je turistička agencija Viva, licenca OTP br. 63/2021, kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika, Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs
ds stavros regija sv djordja grcka letovanje olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)