Najam
Usluga
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
na plaži
Udaljenost od mora
Gratis
WiFi
ParkingObezbeđen parking

Cene po apartmanu za 10 noćenja

Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs Cene

U cenu je uračunato:

smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija)
troškovi organizacije aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji)
autobuski prevoz
održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
fakultativni izleti
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Prevoz

Paraktio Grcka Halkidiki Kasandra Nea Kalikratia Olimpturs Prevoz

1

1. dan: Beograd - Putovanje

Skup putnika je u 19:30 časova u Beogradu. Tačno mesto polaska biće naknadno objavljeno. Polazak za Gerakini, je predviđen za 20:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).

2-11

2-11. dan: Gerakini

Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili
prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiju je od 14:00 časova. Boravak u odabranom apartmanu/studiju.

12

12. dan: Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju iz Gerakinija je poslednjeg dana boravka u 17:00 po lokalnom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije.

U turističkom mestu Gerakini nalazi se kompleks kamp KUJONI. Ovo zanimljivo odmaralište smešteno je na velikom prostranom i uređenom imanju na obali mora, u relaksirajućem okruženju raznolikog mediteranskog zelenila, ukrasnog bilja i dugovečnih stabala masline, sa sopstvenom peščanom plažom. Sačinjavaju ga blok parcela rezervisanih za kamp prikolice (šatore) i blokovi bungalova do kojih se dolazi širokom asfaltnom ulicom. Bungalovi predstavljaju odličan izbor za boravak kako parova tako i porodica sa decom a njihovu smeštajnu strukturu čine renovirana, čista i komforna dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna studia kao i porodična studia.

Dvokrevetna i trokrevetna studia se sastoje od kompletno opremljene kuhinje (rešo sa dve ringle, frižider i oprema za ručavanje) u okviru sobe u kojoj se nalaze dva ili tri singl kreveta, kupatila sa tuš kadom i terasom.

Četvorokrevetna studia sastoje se od kompletno opremljene kuhinje (rešo sa dve ringle, frižider i oprema za ručavanje) u okviru sobe u kojoj se nalaze francuski krevet i krevet na sprat, kupatila i terase.

Porodična sobe se sastoje od dva standardna dvokrevetna studia koji su spojeni zajedničkim hodnikom. Mogu se koristiti kao porodične sobe za porodice ili kao zasebna dvokrevetna studia za parove. Studia se sastoje od čajne kuhinje u okviru sobe sa dva singl kreveta, kupatila i terase. Sva studia i sobe su opremljene TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. Terase svih studia imaju pogled na prelepo okruženje kamp kompleksa Kujoni. Porodične sobe mogu koristiti samo članovi iste porodice!

Bogati sadržaj kampa Kujoni upotpunjuju parking, mesta za roštilj u okviru bloka bungalova, igralište za decu u prirodi, veliki bazen sa izdvojenim delom za najmlađe i barom iz kojeg možete uživati u pogledu na more.

Pored toga tu su i taverna – restoran sa tradicionalnim specijalitetima domaće grčke kuhinje i zanimljivim zabavnim sadržajem, recepcija koja radi 24 časa i dobro snabdeveni mini – market koji je otvoren tokom čitavog dana. Topla domaćinska atmosfera, prijatno okruženje, odlični smeštajni uslovi i bogat sadržaj garantuju da je kamp Kujoni pravo mesto za dobar i bezbrižan odmor.

Lokacija

GPS KOORDINATE: 40°15’46.77″N 23°27’47.22″E

Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Gerakinija

 • Agencija obezbeđuje prevoz visokopodnim i spratnim autobusima turističke klase sa klimom i TV/VIDEO. POLASCI su JEDAN DAN RANIJE u odnosu na termin početka boravka.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 • Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.
 • First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.
 • Navedeni popusti za treću, četvrtu…osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.
 • Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
 • Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu…
 • Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Sve reklamacije – nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.
 • Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).
 • Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
 • Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
 • MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE Cene osiguranja propisuje osiguravajuće društvo, a zavise od dužine boravka i uzrasta putnika. Putno osiguranje putnika se PREPORUČUJE i može se dobiti posredstvom turističke agencije.
 • Minimalan broj za realizaciju programa je 30 putnika po smeni. Organizator je turistička agencija Evro Turs sa licencom  OTP 14 izdatom od APR 29.01.2010. godine. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom ili pak zadržava pravo otkaza najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs
Kujoni Grcka Sitonija Gerakini Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)