All Inclusive
Usluga
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
200m
Udaljenost od mora
ParkingObezbeđen parking

Cena aranžmana u € po osobi – All Inclusive usluga

FIRST MINUTE PONUDA !!!

 • 5% dodatnog popusta (obračunava se na cene iz tabele)
 • GRATIS smeštaj za 1 dete do 7 godina

Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs Cene

 • Autobuski prevoz 85 € za odraslu osobu (60 € deca 0-12 godina)

NAPOMENA: Popust 10€ za putnike koji polaze iz Niša, Leskovca, Vranja i ostalih mesta južnije od Niša. Deca ne ostvaruju popust.

U cenu je uračunato:

najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
fakultativni izleti i ulaznice
dinarski deo aranžmana 1.990,00 dinara za odrasle osobe i decu stariju od 2 godine

1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u jutarnjim časovima sa dogovorenog mesta. Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod DIS-a (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Bugarsku prema Turskoj.

2-11

2-11. dan: Kušadasi

Dolazak u prepodnevnim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12

12. dan: Kušadasi – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Tursku i Bugarsku prema Srbiji.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Niš i Beograd

Dolazak u Niš i Beograd na mesto polaska.

USLOVI PLAĆANJA

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

POLAZAK AUTOBUSA:

 • NIŠ (sa velikog parkinga kod DIS-a)
 • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim  benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na magistralnom putu Niš – Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom)

POPUSTI:

 • Popust 10€ za putnike koji polaze iz Niša, Leskovca, Vranja i ostalih mesta južnije od Niša. Deca ne ostvaruju popust.
 • Deca plaćaju naznačeni iznos iz tabele i autobusku kartu
 • Spajanje smena – cena iz tabele + jedna autobuska karta

SOPSTVENI PREVOZ:

 • Pre polaska na put podići u agenciji vaučer koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje
 • Putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena

Položaj: hotel se nalazi oko 200m od najbliže plaže, u centra Kusadasija, aerodrom u Bodrumu je na oko 110km udaljenosti od hotela.
Smeštaj: standard sobe sa kupatilom (tuš, WC i fen za sušenje kose), klima uredjaj, mini-frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu), TV uredjaj, balkon. Uz doplatu: room service, lekarske usluge, korišćenje telefona, perionica, parking.

Usluga: all inclusive (doručak, ručak i večera je “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka)

Sadržaj: recepcija, lobi, otvoreni bazen sa suncobranima i ležaljkama, restoran, a la carte restoran, bar. Gostima besplatno na raspolaganju stoji transfer do Diamond plaže u ugovoreno vreme (termini objavljeni u hotelu).

Plaža: peščana, suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu. Hotel je renoviran 2014. Godine .

www.surtelhotel.com

Lokacija

GPS koordinate: 37°51’42.10″N 27°15’31.05″E

Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Kušadasija

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U hotele se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

NAPOMENE:

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)
 • Svaki komad prtljaga mora biti obeležen obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Važnost pasoša mora biti najmanje 6 meseci od dana povratka u Srbiju
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, turističke agencije Viva, licenca OTP br. 107/2016. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Surtel Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)