500m
Udaljenost od mora
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
Gratis
WiFi
All Inclusive
Usluga

Cena aranžmana u € po osobi – 10 noćenja sa All Inclusive uslugom i autobuskim prevozom

Palmin Kusadasi Turska Letovanje Olimpturs Cene

NAPOMENA: Popust 10€ za putnike koji polaze iz Niša, Pirota i Dimitrovgrada

U cenu je uračunato:

najam smeštaja na bazi 10 noćenja sa izabranom uslugom
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativni izleti i ulaznice

USLOVI PLAĆANJA

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020.
 • platne kartice

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

 • Doplata za povratni prevoz iz Kikinde – 20 € (na upit)
 • Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 15 € (na upit)
 • NIŠ (veliki parking „DIS“ marketa) – umanjenje 10 EUR po osobi (MINIMUM ZA REALIZACIJU JE 10 PRIJAVLJENIH PUTNIKA). U slučaju nedovoljnog broja, polazak je od benzinske pumpe preko puta motela Nais.
 • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na magistralnom putu Niš – Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom)

POPUSTI:

 • deca plaćaju iznos naznačen u tabeli
 • spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € za odrasle osobe i 30 € za decu (odnosi se samo na paket aranžman)
 • putnici koji polaze iz Niša, Pirota i Dimitrovgrada – popust 10 €

SOPSTVENI PREVOZ:

 • cena aranžmana se umanjuje za 50 € za odrasle osobe i 30 € za decu
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
 • putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima iz Beograda, sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku prema Turskoj.

2-11

2-11. dan: Kušadasi

Dolazak u prepodnevnim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12

12. dan: Kušadasi – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Tursku i Bugarsku prema Srbiji.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Niš i Beograd

Dolazak u Niš i Beograd na mesto polaska.

Položaj: 500m od plaže do koje vozi besplatno šatl bus, 2km od centra grada, 135km od aerodroma Bodrum. Hotel ima 156 soba.

Smeštaj: standardne sobe poseduju kupatilo (tuš, WC i fen za sušenje kose), klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV uređaj, aparat za pripremu kafe / čaja, balkon; porodčne sobe su dve vratima spojene standardne sobe.

Hotelska ponuda: glavni restoran, dva bara, otvoreni i zatvoreni bazen, jedan bazen za decu, mini klub,wi-fi u lobiju, prodavnice, tursko kupatilo, sauna, masaža, fitness.

Sportske aktivnosti: tenis, sportovi na vodi, fitnes, pikado, stoni tenis, bilijar. Šatl bus vozi do plaže besplatno, u 09.30 – 10.30 – 12.15 – 13.30 – 16.30 – 18.00 h i sa plaže u 09.45 – 10.45 – 12.30 – 13.45 – 16.45 – 18.15.

Ponuda za najmlađe: bazen za decu, tobogan za decu radi od 13:00 – 15:00h, mini club za decu od 4-12 godina radi od 10:00 – 12:00h i 15:00 – 17:00h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva uvozna pića, pića posle 24:00h, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, masaža, igraonica, sef, minibar, teniski teren, bilijar, sobna usluga, usluge pranja veša, radnje, usluge doktora, telefon i fax, sportovi na vodi.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, peškiri takodje i podižu se i vraćaju u periodu od 08.30-10.30 i 16.00-19.00h.

www.palminhotel.com

Lokacija

GPS koordinate: 37°50’24.48″N 27°14’48.10″E

Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Kušadasija

 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Obračun cene aranžmana iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu izvršen je zaokruživanjem na prvi veći broj.
 • Putnici su dužni da provere važnost svojih pasoša pre početka putovanja (važnost pasoša min. 6 meseci od trenutka povratka sa destinacije).
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija Viva, licenca OTP 14/2020, kategorija A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. Aranžman je rađen na bazi od minimum 120 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Palmin Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)