60m
Udaljenost od mora
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Noćenje sa doručkom
Usluga

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI 10 NOĆENJA SA DORUČKOM SA UKLJUČENIM AVIONSKIM PREVOZOM, AERODROMSKIM TAKSAMA I TRANSFEROM

FIRST MINUTE POPUSTI!

 • 5% – obračunava se na cene iz tabele

Hotel Nancy Krit Grcka Olimpturs Cene

U cenu je uračunato:

prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Krit (Hanja) – Beograd kompanijom Air Serbia (195 € po osobi)
aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Hanja 14,1 €, RF taksa 0,98 €), takse su podložne promeni.
transfer na Kritu na relaciji aerodrom Hanja – smeštaj na Kritu – aerodrom Hanja
smeštaj u vilama/hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (10 noćenja)
usluge pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uračunato:

YQ taksu za poskupljenje goriva u iznosu 20 € – plaćaju odrasli i deca preko 2 godine starosti. Ovaj iznos validan je na dan objavljivanja cenovnika. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu. Ukoliko dođe do povećanja putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj)
fakultativne izlete i ulaznice
boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

USLOVI PLAĆANJA

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do 15.12.2020.
 • platne kartice

POPUSTI

 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe ( nemaju sedište u avionu, nemaju krevet ). Ne plaćaju takse.
 • deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju iznos iz tabele
 • SAJAMSKI, FIRST I LAST MINUTE POPUSTI SE OBRAČUNAVAJU SAMO NA STEFANIE STUDIJA I ROSEBAY APARTMENTS.
 • DECA KOJA PLAĆAJU SAMO PREVOZ NE OSTVARUJU DODATNE POPUSTE.

NAPOMENA: U trokrevetnom i četvorokrevetnom, kao i u A3+1 apartmanu (dupleksu), deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj.

DOPLATE

 • za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
 • krevetac za bebu – visina doplate zavisi od hotela (proverava se na zahtev putnika, plaća se na licu mesta)
 • za 1/1 sobu u privatnom smeštaju – 50 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio
 • za 1/1 sobu u hotelima – na upit, razlikuje se od hotela do hotela, tražiti informaciju u agenciji

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (MORA SE NAJAVITI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA)

 • Doplata za povratni prevoz iz Subotice – 35 € (polazak sa parkinga kod radničkog univerziteta)
 • Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 20 € (polazak sa parkinga kod železničke stanice)
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Let JU 9240 (Air Serbia) planirano vreme poletanja iz Beograda 16:40. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Hanja (let traje oko 2 sata). Planirano vreme sletanja u Hanju je 19:30 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja.

2-11

2-11. dan: Krit

Smeštaj na Kritu na bazi 10 noćenja u odabranom smeštaju. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…

12

12. dan: Krit – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 9241(Air Serbia) planirano vreme poletanja iz Hanje 20:20 (Air Serbia). Planirarno vreme sletanja u Beograd 21:15 po lokalnom vremenu. Kraj aranžmana.

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Hersonisosa, udaljen je oko 60 m od plaže.

Opis: Hotel poseduje baštu, snek bar, sala za doručak, recepcija, internet. Veliki broj restorana i taverni u blizini. Bus stanica i supermarket su udaljeni 50m. Svaka soba ima kupatilo, balkon, SAT TV, mini frižider, telefon, klima uz doplatu (6 eura dnevno-ova doplata nije obavezna), sef.

Usluga: noćenje sa doručkom/doručak švedski sto – samoposluženje.

www.nancyhotel.gr

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku KRIT

Video zapis Krita

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA

 • POSTOJI MOGUĆNOST PROPUŠTANJA NEKOG OD OBROKA, PRILIKOM ODLASKA NA FAKULTATIVNE IZLETE
 • UKOLIKO HOTELI IMA MOGUĆNOST LANČ PAKETA, OBAVEZNO NARUČITI DAN RANIJE, ZA OBROKE KOJI SE PROPUŠTAJU PRILIKOM ODLASKA NA FAKULTATIVNE IZLETE. PRE POLASKA NA IZLET PODIĆI LANČ PAKET U HOTELU
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA

 • U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Postoji mogućnost razlikovanja smeštajnih jedinica u izgledu u okviru istog smeštajnog objekta.

NAPOMENE

 • Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)
 • Svaki komad prtljaga mora biti obeležen obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva, licenca OTP 14/2020, kategorija A40. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
 • Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost pomeranja predviđenih vremena i to zavisi od avio kompanije. U slučaju večernjih i noćnih letova postoji mogućnost da se ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs
Hotel Nancy Grcka Krit Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)