150m
Udaljenost od mora
Sa bazenom
Bazen
Uz doplatu
Klima
Gratis
WiFi
Noćenje sa doručkom
Usluga
ParkingObezbeđen parking

Cena aranžmana u € po osobi – 7 noćenja sa doručkom sa autobuskim prevozom

Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs Cene

U cenu je uračunato:

smeštaj u Lidu di Jesolu u 1/2 i 1/2+1 sobama (7 ili 14 noćenja u odabranom hotelu i na bazi odabrane usluge / doručak – kontinentalni švedski sto, ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva ili tri menija)
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
za ceo period boravka ulaznice za plažu, 2 ležaljke i suncobran po sobi
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativni izleti i ulaznice
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Lido, koja se plaća u periodu od 15.06. do 15.09. na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2 * 0,70 € po noćenju po osobi, a za boravak u hotelima sa 3* 1 € i boravak u hotelima 4* 1,5 € po noćenju / po osobi, deca ispod 12 godina oslobođena su plaćanja takse

USLOVI PLAĆANJA

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020.
 • platne kartice

POPUSTI:

 • deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dve punoplatežne osobe
 • deca od 0-2 godine imaju popust 100% (nemaju sedište u autobusu, nemaju krevet u hotelu ili ako nije naglašeno drugačije u cenovniku)
 • ako putuju BESPLATNO – nemaju sedište u autobusu i nemaju krevet u hotelu
 • ako plaćaju određeni iznos – imaju sedište u autobusu i imaju pomoćni krevet u hotelu
 • spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 40 € (odrasli) i 25 € (deca od 2-12 god.) (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust)

DOPLATE:

 • klima uređaj i sef – visina doplate zavisi od hotela i plaćanje se vrši na licu mesta
 • doplate za jednokrevetnu sobe razlikuju se u zavisnosti od hotela (takve sobe su uvek na upit)

SOPSTVENI PREVOZ:

 • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 40 € (odrasli) i 25 € (deca od 2-12 god.)
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje
 • putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena
 • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak iz iz Beograda u poslepodnevnim časovima (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2-8

2-8. dan: Lido di Jesolo

Dolazak u Lido di Jesolo u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

9

9. dan: Lido di Jesolo – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

10

10. dan: Beograd - Dolazak u Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Lokacija: nalazi se u blizini Trga Aurora, na oko 150m od plaže

Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar sa terasom, lift, tv salu, bazen, parking i besplatan wi-fi internet.

Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, mini bar, Wi-fi i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 7 € dnevno.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak – kontinentalni švedski sto, večera – izbor između dva menija).

Pogodnosti: hotel sa bazenom, u cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)

www.hotelmiamijesolo.it

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku LIDO – HOTELI

GPS koordinate: 45°29’39.49″N 12°36’39.61″E

Video zapis – Lido di Jesolo

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

OPŠTE NAPOMENE

 • Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Svaki komad prtljaga mora biti obeležen obeleživačima Organizatora sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona).
 • Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
 • U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP 14/2020, kategorija A40.  Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs
Hotel Miami Italija Lido Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)