na plaži
Udaljenost od mora
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
Gratis
WiFi
All Inclusive, Polupansion
Usluga

Additional information

ParkingObezbeđen parking

FIRST MINUTE POPUSTI!!!

 • 5% popusta za uplate aranžmana u celosti

CENA ARANŽMANA U € PO OSOBI NA BAZI NAJMA SMEŠTAJA I ODABRANE USLUGE ZA 7 NOĆENJA SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

albanian star drac albania letovanje olimpturs cene

albanian star drac albania letovanje olimpturs cene

albanian star drac albania letovanje olimpturs cene

albanian star drac albania letovanje olimpturs cene

 • Dete do 6 godina starosti sa dve odrasle osobe – 40€ sa uključenim prevozom

Gostima hotela su na raspolaganju svi sadržaji hotela Albanian Star.

Uključeni u cenu: klima, bazen, WiFi, peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.

U cenu je uračunato:

 • smeštaj u izabranom hotelu sa navedenom uslugom.
 • prevoz  turističkim autobusom (48-80 mesta) ili minibusom (15-21 mesto)
 • usluge vodiča tokom realizacije putovanja,
 • usluge predstavnika agencije na destinaciji, na srpskom jeziku

U cenu nije uračunato:

 • boravišna taksa 1,5€ po osobi po danu po osobi, deca 5- 11,99 god. 1€ (plaća se uz aranžman)
 • međunarodno putno zdravstvenio osiguranje, osiguranje od otkaza i sl.
 • fakultativni izleti organizovani tokom boravka od strane inopartnera
 • doplate za pogled more, pun pansion

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski, platnim i kreditnim karticama banke, adm. zabranom na platu, čekovima građana, ili uplatom na račun agencije.

 • 30% prilikom rezervacije aranžmana, ostatak do 10 dana pre puta.
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, uz deponovanje čekova ili overene administrativne zabrane, do 20.12.2023.

TRANSFER

drac albania letovanje olimpturs transfer

 • Minimum za realizaciju 4 putnika.
 • Transfer se obavlja vozilom sa 4-8 mesta ili mini autobusom do 20 mesta, zavisno od broja putnika.
 • Transfer je dodatna usluga, i radi se na upit ukoliko ima slobodnih mesta i neophodan minimum.
1

1. dan: Kruševac- Niš- Merdare

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Predviđeno vreme za polazak iz Kruševca u 23h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

2-8

2-8. dan: Drač

Dolazak jutarnjim časovima u Drač. Pauza do predviđenog smeštaja. Smeštaj i boravak u hotelu na bazi 7 noćenja i odabrane usluge.

9

9. dan: Drač

Napuštanje hotela. Polazak iz Drača u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi i na granicama.

10

10. dan: Drač –Niš- Kruševac

Dolazak na mesto polaska u predviđeno vreme. Kraj usluga.

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, van centra grada u delu Golem. Gostima su na raspolaganju recepcija, besplatan wifi, bar u hotelu i plažni bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, fitnes centar, parking (za ograničen broj gostiju)… Sve sobe su moderno opremljene, novijeg datuma, sa klima uređajem (korišćenje ulazi u cenu), TV -om, mini barom, telefonom, sefom kupatilom, fenom za kosu i balkonom. Svakodnevno čišćenje i zamena peškira u sobi. Gostima je na raspolaganju i potpuno nov restoran a la card, sa baštom ispred hotela i raznovrsnom ponudom specijaliteta. Nedaleko od hotela postoji autobusko stajalište odakle saobraća gradski prevoz do centra Drača.

Lokacija

GPS KOORDINATE: 41°15’55″N 19°31’10″E

hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs lokacija

Video zapis Drača

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10h. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Detaljniji opis smeštaja dostupan je u agenciji ili na web stranici hotela.
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj). Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Polupansion: način usluživanja švedski sto – zastupljena je domaća i internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti dodatni/pomoćni. Dimenzija i izgled i pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje ili klasičan krevet.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Svi hoteli raspolažu besplatnim wifi internetom u celom hotelu ali organizator ne može da garantuje brzinu interneta u hotelu.

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:

 • Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusima, TV, DVD, klima ili mini autobusima sa 8 -23 mesta zavisno od prijavljenih putnika. Agencija organizator može da transfer do letovališta i/ili transfer do mesta polaska organizuje autobusom i drugim prevoznim sredstvom na delovima puta (putnički kombi do 8 mesta, automobile 4-5 mesta).
 • Vanredno su moguća presedanja ili spajanje putnika iz dva vozila/autobusa, na određenom mestu polaska.
 • Obaveštenje o polasku biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska a putnici su dužni da se informišu i provere mesto polaska blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije.
 • Sastanak grupe je 30 minuta pre polaska iz tabele. U toku puta je sa putnicima tehnički vodič (pratioc grupe) koji je zadužen za prelaske granica, smeštaj gostiju i sl. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom uplata aranžmana i eventualno specifičnošću kategorije putnika (invaliditet putnika, godine starosti i sl.).
 • Rezervacija posebnog mesta u autobusu ( napred, pozadi i sl.) se vrši prilikom prijave uz doplatu od 20 evra po osobi. Doplata za posebna mesta mora se unapred proveriti i blagovremeno rezervisati, ugovoriti i platiti u agenciji. Agencija ne garantuje raspoloživost zahtevanih mesta ukoliko nisu ugovorena. Doplata još jednog mesta staje po cenovniku iz tabele. Klijent je u obavezi da prihvati mesto po rasporedu sedenja koji je napravila agencija, osim ako nije prilikom rezervacije izvršio doplatu za određeno mesto u autobusu.
 • U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih.
  Promene mesta ulaska putnika a od strane putnika moguće su najkasnije 14 dana pre datuma polaska u slučaju raspoloživosti mesta ulaska i ne mogu biti razlog odustajanja putnika od aranžmana.
 • Tokom vožnje autobusom zabranjeno je pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava, kao i uznemiravanje ostalih putnika i personala agencije u realizaciji putovanja.
 • Organizator putovanja ne može da predvidi brzinu prolaska autobusa preko administrativnog prelaza i granice, niti da utiče na granične i carinske službe u njihovom radu, brzini i efikasnosti prelaska granice. Organizator putovanja je TA Halo Travel, licenca OTP br. 217/2021.
 • Pauze tokom vožnje su predviđene na 2,5-4 časova vožnje, na usputnim stanicama ili benzinskim pumpama.
 • Spajanje smena: ukoliko klijent koristi 2 ili više smena sa prevozom, odbitak je 25€ po osobi, ukupno, bez obzira na uzrast (odbitak se računa za odraslu osobu i dete).
 • Dolazak u letovalište, je organizovan da vozilo dođe do najbližeg stajališta/parkinga hotelu. Organizator ne može da garantuje da vozilo/autobus zbog gužve u saobraćaju i uskih ulica, bude u mogućnosti da se parkira ispred samog hotela.
 • Putnik je u obavezi da brine o svom prtljagu i vrednostima ponetim na put, a organizator preuzima odgovornost samo u okviru zakonskih saobraćajnih propisa i regulativa. Takođe, putnici su obavezni da sami svoj prtljag prenesu od mesta izlaska do smeštaja/hotela. Organizator može primiti zahtev za transfer prtljaga, za kategorije putnika koji nisu u mogućnosti da sami prenesu svoje stvari, najkasnije 14 dana pre polaska na put, i izvestiti klijenta najkasnije 7 dana pre puta o mogućnosti transfera prtljaga, uslovima i ceni.
 • Dolazak autobusa na destinaciju je planiran u prepodnevnim časovima (7-10h), ali zavisi od gužve u saobraćaju, granici, vremenskim i drugim uslovima na putu.
 • Predviđeno vreme povratka iz Drača je u 14h ili ranije, a za tačno vreme povratka putnici su dužni da se informišu na info tabli, vidno istaknutoj u holu smeštaja/hotela, najkasnije dan pre povratka, kao i od našeg predstavnika na destinaciji.

DOKUMENTA ZA PUTOVANJE:

 • Za ulazak na teritoriju A.P. Kosova i Metohije neophodna je samo lična karta, a za maloletnu decu koja je ne poseduju neophodan je izvod iz matične knjige rodjenih sa zalepljenom fotografijom, overenom pečatom opštine.
 • Nije moguće ući na teritoriju A.P. Kosova i Metohije sa pasošem R.Srbije.
 • Za ulazak na teritoriju Republike Albanije neophodan je važeći pasoš ili važeća lična karta.
 • Putnici koji ne poseduju dokumenta Republike Srbije, strani državljani, dužni su da se blagovremeno informišu o regulativama ulaska i tranzitiranja kroz A.P. Kosovo i Metohija, kao i o uslovima ulaska i boravka u Republici Albaniji, a u slučaju neophodnih viza, sami pribave iste.
 • MALOLETNA LICA koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs
hotel albanian star drac albanija letovanje olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)