600m
Udaljenost od mora
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
Noćenje sa doručkom
Usluga

Cena aranžmana u € po osobi – usluga 10 polupansiona sa autobuskim prevozom

Pension Kusadasi Turska Letovanje Olimpturs Cene

NAPOMENA: Popust 10€ za putnike koji polaze iz Niša, Pirota i Dimitrovgrada

U cenu je uračunato:

najam smeštaja na bazi 10 noćenja sa izabranom uslugom
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
fakultativni izleti i ulaznice

USLOVI PLAĆANJA

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020.
 • platne kartice

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

 • Doplata za povratni prevoz iz Kikinde – 20 € (na upit)
 • Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 15 € (na upit)
 • NIŠ (veliki parking „DIS“ marketa) – umanjenje 10 EUR po osobi (MINIMUM ZA REALIZACIJU JE 10 PRIJAVLJENIH PUTNIKA). U slučaju nedovoljnog broja, polazak je od benzinske pumpe preko puta motela Nais.
 • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na magistralnom putu Niš – Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom)

POPUSTI:

 • deca plaćaju iznos naznačen u tabeli
 • spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € za odrasle osobe i 30 € za decu (odnosi se samo na paket aranžman)
 • putnici koji polaze iz Niša, Pirota i Dimitrovgrada – popust 10 €

SOPSTVENI PREVOZ:

 • cena aranžmana se umanjuje za 50 € za odrasle osobe i 30 € za decu
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
 • putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena
1

1. dan: Beograd - Putovanje

Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima iz Beograda, sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku prema Turskoj.

2-11

2-11. dan: Kušadasi

Dolazak u prepodnevnim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12

12. dan: Kušadasi – Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Tursku i Bugarsku prema Srbiji.

13

13. dan: Beograd - Dolazak u Niš i Beograd

Dolazak u Niš i Beograd na mesto polaska.

Položaj: Hotel se nalazi u centru Kušadasija, udaljen je 600m od marine, 2km od Ladies beach plaže, 120km od aerodroma u Bodrumu. Ovaj hotel je preporuka je za mlade.

Smeštaj: Standardne sobe sadrže kupatilo (tuš, WC), klima uređaj i balkon.

Sadržaj: Restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, TV sala.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto, samoposluženje)

Lokacija

GPS koordinate: 37°51’31.97″N 27°15’48.97″E

Hotel Pension Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Kušadasija

 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Obračun cene aranžmana iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu izvršen je zaokruživanjem na prvi veći broj.
 • Putnici su dužni da provere važnost svojih pasoša pre početka putovanja (važnost pasoša min. 6 meseci od trenutka povratka sa destinacije).
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija Viva, licenca OTP 14/2020, kategorija A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. Aranžman je rađen na bazi od minimum 120 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Hotel Pension Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Pension Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Pension Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs
Hotel Pension Turska Kusadasi Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)