8 dana / 7 noćenja
Trajanje
Avionom
Prevoz
Da
Vodič
Noćenje sa doručkom
Usluga

CENA PAKET ARANŽMANA – USLUGA NOĆENJA SA DORUČKOM, PREVOZ I OBILASCI

andaluzija spanija evropske metropole olimpturs cene

U cenu je uračunato:

avioprevoz Beograd-Malaga-Beograd, sa dva komada prtljaga, ručni 8kg i čekirani 23kg
smeštaj 7 noćenja u hotelu  sa min. 3*, Malaga – Torremolinos
ishrana u hotelu na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto
usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta
transfer od aerodroma do hotela i povratno

U cenu nije uračunato:

individualni troškovi putnika, ekstra hotelske usluge i troškovi koji nisu obuhvaćeni datim programom,
troškovi gradskog prevoza (metro ,tramvaj)
međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
fakultativni izleti navedeni u programu

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Marbelja – 35€
 • Malaga – 35€
 • Granada & Alhambra – 80€ (dodatna ulaznica, odnosno rezervacija, za tvrđavu Alhambra online)
 • Ronda – 60€
 • Flamenko veče – oko 45€
 • Sevilja – 80€
 • Kordoba – 65€

Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa, u organizaciji su inopartnera u Švedskoj/Finskoj a uključuju: prevoz, razgledanja destinacije sa vodičem  na srpskom jeziku, bez predviđenih ulazaka u objekte, muzeje. Poseta konkretnom lokalitetu, muzeju, galeriji i sl. moguća je tokom pauze (cene podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika).  U slučaju manjeg broja prijavljenih, Agencija može ponuditi korigovanu cenu sa organizovanjem izleta redovnim gradskim saobraćajem.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA

– Rezervacija – 289€, do 30 dana pre puta – 250€,  do 14 dana pre puta isplata ostatka aranžmana u gotovom, čekovima ili administrativnom zabranom

– platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

DOPLATE

 • Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje, posebna mesta u avionu), plaćaju se prilikom rezervacije
 • Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, posebna vrst sobe i sl.), vrši se „na upit“ – 290€
 • Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu
1

1. dan: nedelja / BEOGRAD –MALAGA – TOREMOLINOS

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 06:45h. Let u 08:45h. Sletanje u Malagu 12:20h. Transfer do hotela. Smeštaj u hoteske sobe od 14h. Slobodno vreme za odmor i istraživanje Costa del Sol rivijere. Malage.

2

2. dan: ponedeljak/ TOREMOLINOS – izlet MALAGA

Doručak. Slobodno vreme. Moguć fakultativni razgled Malage u popodnevnim časovima. Razgledanje Malage peške sa vodičem, rodnog grada Pabla Pikasa, Antonia Banderasa, glavni grad rivijere Costa de Sol- obale sunca… Razgledanje i šetnja avenijama tipičnog mediteranskog grada čija je dinamična atmosfera vidljiva na svakom koraku: rimsko pozorište –najstariji spomenik u Malagi, Alkazaba – palata iz vremena vladavine Mavara, La Manquita – “jednoruka katedrala”, ulica Markes de Larios… Šetnja užim centrom grada uz obilaske ulica šarmantnih baroknih fasada i trgova. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3

3. dan: utorak/ TOREMOLINOS – izlet MARBELJA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni poludnevni izlet za Marbelju, mesto mediteranskog glamura, letovališta slavnih, marina bogatih… Razgledanje varoši sa vodičem, slobodno vreme u  Marbelji. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4

4. dan: sreda/ TOREMOLINOS – izlet GRANADA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Granadu (130 km). Vožnja ka podnožju planine Siera Nevada. Po dolasku u Granadu, jednu od najposećenijih mesta Andaluzije i Španije uopšte, kraći obilazak užeg istorijskog centra na čiju arhitekturu i veličanstven izgled su uticale mnoge civilizacije i kulture. Mogućnost obilaska Alhambre -“Crvene Tvrđave“, najznačajnijeg mavarskog spomenika mudrosti, umetnosti i dostignuća, šetnja parkovima Heneralife (obavezna blagovremena rezervacija ulaznica je preko zvaničnog sajta, online)… U kasnim popodnevnim časovima povratak u hotel. Noćenje.

5

5. dan: četvrtak/ TOREMOLINOS – izlet SEVILJA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Granadu (200km). Vožnja do Sevilje autoputem preko Antekere, grada poznatog kao srce Andaluzije. Po dolasku, razgledanje prestonice Andaluzije i grada flamenka, Seviljskog berberina, slikara Velaskeza: Crkva Makarena, seviljska Korida Real Maestansa, kula “Torre del Oro”, vrtovi Muriljo, Španski trg, park Marije Lujze, četvrt Santa Kruz i naravno fabrika duvana proslavljena u operi Karmen. Slobodno vreme u centru. Povratak u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

6

6. dan: petak/ TOREMOLINOS - izlet RONDA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Rondu (100km). Ronda, grad na litici u srcu Andaluzije, sa najstarijom arenom za borbu bikova, u kome su inspiraciju nalazili mnogi umetnici – Rajner Marija Rilke, Ernest Hemingvej, Džejms Bond, Orson Wels… Razgledanje sa vodičem, slobodno vreme.

7

7. dan subota/ TOREMOLINOS - izlet KORDOBA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Kordobu (170km). Vožnja živopisnim predelima središnje Andaluzije. Po dolasku, šetnja starim delom grada i razgledanje sa vodičem: stari most, kapijagrada, jevrejska četvrt. Grad čuvenog slikara Hulija Romera. Obilazak čuvene katedrale – džamije La Mazquite (Mezquita de Córdoba, obilazak spolja). Slobodno vreme i povratak u hotel. Noćenje.

8

8. dan nedelja/ TOREMOLINOS-MALAGA-BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela. Okupljanje grupe u 10:15h. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 13:05h. Sletanje u Beograd 16:15h. Kraj programa.

INFORMACIJE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznati najkasnije 7 dana pre polaska.
 • Hotel su sa minimum 3* Kosta de Sol rivijere (Torremolinos).
 • Planirani hotel je : Tent 3* ili sličan.
 • Hotel je dobro povezan javnim gradskim prevozom sa centrom grada.
 • Smeštaj je u 1/2 ili1/2+1 sobama i /ili hotelskim apartmanima, TWC, sa SAT TV.
 • U slučaju prebukiranosti, organizator može smestiti goste u sličan hotel po kvalitetu, lokaciji i uslugama.
 • Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Internet/wifi je dostupan, ali agencija ne može da garantuje kvalitet mreže i dostupnost u svim delovima hotela.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).
 • Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
 • OBAVEZA je putnika da bude na aerodromu 2 časa pre polatanja.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.
 • Potpisnik  ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br. 217/2021. Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče  (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak).
 • Obavezno proverite važnost pasoša (Vaš pasoš mora biti važeći minimu 3-6 meseci zavisno od zemlje).
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Španiji i  da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R. Srbije i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji  ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Španiji.
 • Program je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta.
 • Preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja a poželjno i osiguranje prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666

andaluzija spanija evropske metropole olimpturs

  Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)

  GODINE DECE (u vreme putovanja)