Noćenje sa doručkom
Usluga
Sa bazenom
Bazen
Gratis
Klima
na plaži
Udaljenost od mora
Gratis
WiFi
ParkingObezbeđen parking

Jedno dete 0-12 godina GRATIS u pratnji dve puno platežne osobe – IMA KREVET

Kod smena obeleženih zvezdicom (*) ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena i ne važe  akcijski popusti.

Cene u eur po osobi na bazi 10 noćenja sa doručkom

Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs Cene

Cene u eur za 1/4 Family Room na bazi 10 noćenja sa doručkom

Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs Cene

Cene sa zvezdicom obuhvataju paket aranžman (smeštaj + prevoz)

U cenu je uračunato:

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizacija smeštaja i boravka

U cenu nije uračunato:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)
autobuski prevoz (osim za cene obeležene zvezdicom)
fakultativni izleti i ulaznice
boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Cena autobuskog prevoza

Usluga bus prevoza iz Novog Sada i Beograda:

 • Odrasli = 50 € povratna, 40 € u jednom smeru.
 • Deca do 12 godina = 45 € povratna, 35 € u jednom smeru.

Ostala mesta (postoji mugućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd-Niš, kao i na magistralnom putu Niš-Tabanovce):

 • SUBOTICA / parking kod radničkog univerziteta, +25€
 • KIKINDA / kod hotela Narvik, +20€
 • ZRENJANIN / OMV pumpa kod glavne autobuske stanice, +15€
 • PANČEVO / kod hotela Tamiš, +10€
 • NIŠ / sa velikog parkinga kod Tempa, -10€
1

1. dan: Novi Sad - Putovanje

Polazak iz Novog Sada sa parking kod železničke stanice, Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2-11

2-11. dan: Nea Flogita

Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili
prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je od 14:00 časova. Boravak u odabranom apartmanu/studiju.

12

12. dan: Napuštanje objekta, putovanje

Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju iz Nea Flogite je poslednjeg dana boravka u popodnevnim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.

13

13. dan: Dolazak u Novi Sad

Dolazak u Novi Sad u prepodnevnim satima. Kraj usluge.

USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019.

Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

POPUSTI

 • Popust za spajanje smena – 10% na cenu iz tabele. (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).

DOPLATE

 • Za 1/1 sobu 90% od cene aranžmana za 1/2 sobu.
 • Doplata za večeru- U okviru hotelskog restoran- bara svi gosti hotela će moći da naručuju večeru uz posebnu pogodnost tj. popust od 20% u odnosu na redovne prodajne cene.

Australia Seafront hotel, nalazi se na samoj plaži. Od glavnog gradskog trga udaljen je 400m.
Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne sobe i FAMILY sobe. Family soba sadrži dve odvojene spavaće sobe i kupatilo sa tušem. Ove sobe poseduju veće balkone sa direktnim pogledom na more.
Svaka soba poseduje WIFI, lcd TV, manji frižider, kupatilo sa tušem i Klima uređaj ( u ceni). Svaka soba ima balkon sa kojeg se pruža bočni pogled na more.
Hotel poseduje bazen u dvorištu sa ležaljkama, Bar–Restoran pored bazena, parking.

Lokacija

GPS KOORDINATE: 40°00’13.59″N 23°22’55.46″E

Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs Lokacija

Video zapis Skala Furke

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA SMEŠTAJA

 • Studio se sastoji od kupatila (tuš/wc) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena sa frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
 • Apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), jedne ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne). Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja.
 • Duplex apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
 • Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze i kuhinjski elementi i jedan ili dva ležaja (ili sofa na otvaranje), kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.
 • Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je to drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši petog dana boravka.
 • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni krevet je 75-90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 do 140cm širine.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U studio i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9:00h. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr: sef, parking, TV, klima uređaj…)

OPŠTE NAPOMENE:

 • Kod smena obeleženih zvezdicom (*)ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusom
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu, dete preko 2 godine starosti mora da ima svoje sedište (ne može da sedi u krilu).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanjai u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđeih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja je turistička agencija Modena Travel, licenca OTP 490/2010.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, oragnizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4-8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš, dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

Ovlašćeni subagent: „OLIMPTURS“ – Niš, TPC KALČA I sprat, lok. B-60, tel. 018/206-666, 250-373

Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs
Hotel Australia Grcka Halkidiki Kasandra Skala Furka Letovanje Olimpturs

Popunite potrebne podatke i pošaljite upit za ovaj paket. Upit je informativnog karaktera i ne stvara nikakvu obavezu. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)

GODINE DECE (u vreme putovanja)