http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Italija | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/
Italija

Italija

Italija je vodeća i najposećenija turistička destinacijaItalija Evrope. Letovanje u Italiji je svojevrstan doživljaj jer pored prelepih plaža turisti mogu da uživaju u odličnoj kuhinji, kvalitetnim vinima i obilascima gradova.  Italija izlazi na pet mora i ima obalu dugu 7 600 kilometara. Italija ima neke od najlepših plaža na svetu. Gradovi, mesta i odmarališta na obalama Italije privlače sve više turista svake godine koji odsedaju u letovalištima na Jadranskom, Jonskom, Tirenskom, Sredozemnom ili Ligurijskom moru. Pored prelepih plaža Italija ima veoma zanimljivu i dugu istoriju i kulturu, prelepe gradove, ljubazne domaćine pa vas na letovanju u Italiji očekuje bezbroj zanimljivosti i lepih doživljaja.

Sicilija

SICILIJA je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

Pogledaj sadržaj

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666