http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Sivota | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Sivota

Sivota se nalazi između Parge i Igumenice, na obali jonskog mora, ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paxosa i Krfa. To je prelepo, staro ribarsko selo, a sad moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni i kafića. Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte. Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelepih skrivenih plaža, arhipelag je zajedno sa jonskim ostrvima pravi raj za nautičare. Blizina Parge i Igumenice pruža mogućnost za aktivan odmor, izlete na Krf, Paxos, Itaku, Lefkadu, šoping...

Hotel Mourtos 4*

  • Destinacija:      Sivota

Hotel „Mourtos 4*“ se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Sivota. Za poznavaoce Sivote Hotel „Mourtos“ se nalazi preko puta crkve u nastavku hotela Sivota. Jedan od najlepših objekata u Sivoti Vam pruža kako komfor i prostrane sobe, tako i mir i uživanje pored prelepog bazena. Od luke hotel Mourtos je udaljen oko 400 m, a od gradske plaže oko 500 m.

Vila Roula

  • Destinacija:      Sivota

VILA ROULA je jedan od najlepših objekata apartmanskog tipa u Sivoti. Nalazi se u strogom centru Sivote na idealnoj lokaciji, na oko 100 metara od luke i na oko 250 metara do gradske plaže. Vila je u potpunosti sagrađena od kamena i pruža veličanstven spoj rustike i raskoša.

Hotel Ionion

  • Destinacija:      Sivota

 Hotel APP IONION – se nalazi na ulazu u Sivotu, gde ujedno i počinje strogi centar mesta Sivota. Hotel je udaljen na oko 200m od glavne gradske luke, i na nepunih 300m od jedne od mnogobrojnih prelepih plaža.

Vila Karolina

  • Destinacija:      Sivota

Vila Karolina se nalazi u mirnom okruženju šireg centra Sivote. U blizini Vile Karolina je crkva, supermarket, pekara, mesara, kao i prodavnice suvenira i restorani. Vila se nalazi na oko 300m od glavne gradske luke i oko 400m od gradske plaže, kao i na 500m od prelepe plaže Zavia.

Vila Anti

  • Destinacija:      Sivota

VILA „ANTI“ se nalazi u centru Sivote kod kružnog toka na samo 200 metara od luke i na 350 metara od gradske plaže. Vila je novijeg datuma i sa svojim besprekornim dvorištem i izuzetnom lokacijom pruža mogućnost besprekornog letovanja kako porodicama sa decom, tako i parovima i pojedincima.

Vila Akis

  • Destinacija:      Sivota

VILA „AKIS“ – Kompleks „AKIS“ se sastoji od dve glavne zgrade i dva bungalova. Vila „AKIS“ se nalazi u centralnom delu Sivote, na oko 350 metara od luke i na oko 450 metara kako od gradske plaže, tako i do prelepe plaže Zavia. Lepa vila sa akcentom na potpuni mir za odmor i veliko dvorište koje je puno zelenila.

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666