http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Parga | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Parga

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. Tempo života je veoma spor preko dana da bi u večernjim časovima luka živnula u kosmopolitskoj atmosferi koja zadovoljava svačiji ukus. Parga poseduje bogatu istoriju, retku fizičku lepotu, prelepe peščane plaže do kojih se dolazi laganom šetnjom, biserno more, nezaboravni šarm koji će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj. Obaveštavamo putnike za Pargu da je novi auto put do Igumenice otvoren 01.06.2009. godine.

Vila Jannis - Parga

  • Destinacija:      Parga

LOKACIJA: Parga - 300 m od centra, 150 m od plaže Piso Krioneri, 200 m od plaže Krioneri

OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, osnovnim posudjem, frižiderom, TV, Wi Fi internet, split klima, terase sa pogledom na ulicu i dvorište. Ležajevi su standardnih dimenzija 90 x 190 cm. Pomoćni ležaj je fotelja na rasklapanje ili rančo-ležaj.

Vila Bellos - Parga

  • Destinacija:      Parga

LOKACIJA: Parga - 300 m od centra, 600 m od gradske i 600 m od Valtos plaže,
OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, osnovnim posudjem, frižiderom, sef, TV, Wi Fi internet , split klima. Ležajevi su standardnih dimenzija 90 x 190 cm i veliki 150x190 cm.

Paket Aranžmani - Parga

  • Destinacija:      Parga

Od 49€ - BUS + smeštaj

Oasis Pansion

  • Destinacija:      Parga

Vila Fotis

  • Destinacija:      Parga

Vila Margaritis

  • Destinacija:      Parga

Prelepa vila Margaritis ima za poznavaoce Parge idealnu lokaciju. Nalazi se na 100 metara od plaže „PISO KRIONERI“ i na 350 metara od strogog centra Parge. U Vilu Margaritis se zbog svoje lepote putnici ponovo vraćaju.

Apartmani Ivana

  • Destinacija:      Parga
APARTMANI IVANA– ovaj objekat je smešten u samom srcu živopisne Parge (preko puta škole). Vila je smeštena na oko 200 metara od gradske plaže, i na 100 metara od luke i na 10-ak minuta laganog hoda od Valtos plaže.

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666