http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Neos Marmaras | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Neos Marmaras

Nekadašnja ribarska luka, danas  je jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice. Zemlja je nekada pripadala manastiru, ali su oblast 1922. godine naselile grčke izbeglice iz Marmarasa iz Turske, te odatle potiče i ime Neos Marmaras. Plaže u Neos Marmarasu gledaju ka jugu, istočno i zapadno od letovališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu. Najpoznatije plaže u Neos Marmarasu su rajska plaža Paradisos i Porto Carras. U Neos Marmarasu postoji pošta, ambulanta, apoteka, mnogo supermarketa, taverni, barova, kafića, pekara, picerija, poslastičarnica i rent-a-car agencija.

Od 39- BUS + smeštaj

Vila Ina 2

VILA INA 2 – Za poznavaoce Neos Marmarasa, vila Ina 2 ima idealnu lokaciju. Vila se nalazi na samo 50m od obale i na nekih 100m od prvih plaža na najvećoj i najlepšoj gradskoj plaži Neos Marmarasa. Preko puta vile Ina 2 nalazi se pekara, kao i dva supermarketa. Moderno opremljeni studiji, neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Lokacija: Vila Teodosis se nalazi u samom centru Neos Marmarasa, 50 m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. 

Lokacija: Vila Ina se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 1-2 min hoda od plaže.

Lokacija: Vila Alcano se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru Neos Marmarasa, na 50 m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. 

Sadržaj: Svi studiji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

Hotel app Miramare se nalazi na 10m od plaže Paradiso i 900m od centra Neos Marmarasa. Kompleks se sastoji od više zgrada-bungalova u lepo uređenom dvorištu, kojim dominiraju palme, održavani travnjaci i cvetne aleje. Hotel app Miramare u svom sastavu ima izuzetno komforne studie za smeštaj dve ili tri osobe, i apartmane za smeštaj četiri do pet osoba. U toku letnje sezone, više puta dnevno, saobraća turistički vozić od Paradiso plaže do centra Neos Marmarasa.
Najbliži supermarket je udaljen 70m od kompleksa. Lekarske ordinacije i apoteke su u centru Neos Marmarasa.

Hotelski servis, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

Lokacija: Hotel Star Paradise se nalazi na 100 m od plaže Paradiso i 1 kilometar od Neos Marmarasa. 

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666