http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Nea Vrasna | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Nea Vrasna

Nea Vrasna je malo mesto između Asprovalte i Stavrosa sa predivnom, velikom plažom i divnim čistim morem. Udaljeno je od Asprovalte 2 km, od Stavrosa 10-tak km a od Soluna oko 70 km. Mesto je idealno za odmor porodice sa decom, igrališta za decu su skoro na svakom koraku i na plaži. U samom mestu ima nekoliko piljara i prodavnica suvenira, garderobe. Na 2-3km od Vrasne ka Stavrosu je mega market Lidl koji je odlično snabdeven i cene su pristupačnije nego u lokalnim piljarama. 

LOKACIJA: Nea Vrasna, cca 190 m od plaže, cca 200 m od centra, 8.paralela.

Vila Tasos

Nalazi se na oko 40m od plaže i oko 900m od Asprovalte. Jedna je od najlepših vila u Nea Vrasni. Ljubazni domaćini uredili su dvorište, vilu i studie sa puno ljubavi, topline i prefinjenog ukusa. Možda Vas i ove godine očekuje neko iznenađenje… U svom sastavu ima studie na prvom spratu, predviđene za smeštaj tri i četiri osobe. Na drugom spratu nalazi se terasa sa koje se pruža divan pogled na more i Nea Vrasnu.

Svi smeštajni kapaciteti nalaze se na prvom spratu.

Higijenu u studiu gosti održavaju sami, promena posteljine na 5 (pet) dana.

Vila Niki

Nalazi se na oko 40m od plaže i oko 900m od Asprovalte. Vila koja odiše gostoprimstvom i toplinom, sa prelepo uređenim dvorištem (prva nagrada opštine Agios Georgios za najurednije dvorište u 2007. godini). Ljubazni domaćini i izvanredno okruženje učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Svi studiji su na visokom prizemlju. 

Higijenu u studiu gosti održavaju sami, promena posteljine na 5 (pet) dana.

OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom sa dve ringle, frižiderom i osnovnim posudjem, split klima, TV, balkon sa pogledom na ulicu ili susednu kuću.

LOKACIJA: Nea Vrasna, na šetalištu, 10m od plaže, celo dvorište je 80 cm ispod nivoa ulice.

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666