http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Nea Kalikratia | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Nea Kalikratia

Peščana plaža, mnoštvo prodavnica, supermarketa, taverni, restorana, kafića i barova uz gostoljubive domaćine, ukratko oslikava Nea Kalikratiu. Nekada malo ribarsko mesto, sada sve više prerasta u turističko mesto sa bogatom hotelskom ponudom. Prednost Nea Kallikratije su blizina Soluna (40km), sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom, kao i blizina Waterland-a (30km) i aerodroma (30km).


 

Vila se nalazi na odličnoj poziciji, u centru mesta, na oko 100 metara od plaže.

Hotel se nalazi u mirnom delu Nea Kallikratije na oko 200 metara od glavne plaže (četiri minuta hoda) i oko 100 metara (oko dva minuta hoda) od sporedne plaže.

 

Studiji se nalaze uz hotel „Mikes“, na oko 4 minuta hoda od plaže. Koristi sve sadržaje hotela (wireless internet, tv salu, recepciju).

Vila se nalazi na odličnoj poziciji, u centru Nea Kallikratije, na samoj plaži. U blizini se nalaze supermarket, pekara i zelena pijaca.

LOKACIJA: Vila Sofia Nea Kalikratia: Ima odličan položaj, na samoj plaži sa pogledom na otvoreno more, a blizu centra mesta.

OPREMA: Kuća raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, a postoji i mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja. Dva ležaja se nalaze u sobi, a jedan u kuhinjskom delu. Svi apartmani su klimatizovani i imaju TV, kupatilo, kuhinjski deo i lepe terase.

Vila Dora se nalazi na samoj plaži, nedaleko od centra Nea Kallikratije. U neposrednoj blizini se nalazi i supermarket (1 minut).

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666