http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Leptokarija | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Leptokarija

U samom podnožju planine Olimp, na svega 30-ak km južno od Paralije, nalazi se ovo, među našim turistima sve popularnije letovalište. Plaža je lepa, dovoljno velika i široka, uglavnom sa sitnim peskom i sljunkom. More je čisto i toplo. Večeri su ovde veoma prijatne, uz blago pirkanje vetrića sa najviše Grčke planine. U Leptokariji se nalazi samo jedna diskoteka, ali je zato krcata restoranima i ima dva, danonoćno otvorena, plažna bara sa grčkom muzikom. Tu su i brojne zdravstvene ordinacije i apoteke, pošta i internet kafei duž šetališta. Vodu slobodno možete piti sa česme, s obzirom da stže direktno sa Olimpa. Leptokarija nije samo letovalište, ovde ljudi žive i rade i preko zime. Upravo su oni, ljubazno domaće stanovništvo, nešto što će vas prosto naterati da joj se iznova vratite.

Vila Filenia

VILA FILENIA – se nalazi na IDEALNOJ LOKACIJI u Leptokariji. U centru grada, na 30 metara od plaže. Svi studiji imaju POGLED NA MORE sa strane.

LOKACIJA: Leptokarija, u glavnoj ulici, približno 70 m od plaže, u glavnoj ulici (u delu Leptokarije na plaži)
OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, SAT TV, Wi Fi Internet, terase sa pogledom na ulicu, dvoriše i bočnim pogledom na more. Standardni ležaj je 90x190cm, a veći 125x190cm

Hotel Olympos

Hotel Olympos nalazi se na predivnom mestu koje se pruža između podnožja legendarne planine Olimp i tirkiznih voda Termaikosa u Leptokariji, na samo 50m od plaže. Hotel je nedavno potpuno renoviran sa ciljem da svojim gostima obezbedi sve neophodne uslove za miran odmor bez briga.Toplo porodično okruženje, ljubaznost hotelskog osoblja, odlično opremljene sobe i ostali sadržaji hotela samo su neki od razloga koji će Vaš¡ boravak u Leptokariji učiniti još lepšim.

Hotelski servis, dnevno čišćenje soba, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

Hotel Ifigenia

Hotel app Ifigenija nalazi se u Leptokariji, na samo 50 metara od mora. Prostrane, izuzetno dobro i ukusno opremljene sobe, prelepa bašta na koju gotovo sve sobe u hotelu imaju pogled, pružiće vam osećaj mira i upotpuniti vaš odmor.

Hotelski servis, dnevno čišćenje soba, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana. Mogućnost doplate za doručak u hotelu.

Vila Astarti

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

gdekredit.com

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666