http://olimpturs.com/language/es-ES/log.php Evia | OlimpTurs

joomladom.com

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/hmsa1216/public_html/templates/leo_travel/css/custom/

Evia

EVIA (Eubeja) – omiljeno letovalište Grka i mesto gde bi i Grk Zorba zaigrao, je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju  jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Prestonica Halkida je bila jedan od najrazvijenijih i najuticajnijih gradova Antičke Grčke. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos itd.

Vila Ioannis - Pefki

  • Destinacija:      Evia

Lokacija: Vila Ioannis se nalazi u Pefkiju, na 60 metara od mora.

Apartmani Arethousa

  • Destinacija:      Evia

Apart Hotel Arethousa je udaljen 2-3 min hoda od plaže,a nalazi se u neposrednoj blizini centra Edipsosa. U našoj ponudi su klimatizovani studiji i apartmani sa besplatnim bežičnim internetom koji je dostupan u zajedničkim prostorijama (agencija ne garantuje brzinu protoka wifi).

Apartmani Viana

  • Destinacija:      Evia

Apart. hotel VIANA je luksuzno opremljen objekat sa lepim dvorišnim ambijentom. Nalazi se na nekoliko minuta hoda od poznatih izvora na ovom području i plaže. Gosti se mogu opustiti u dnevnom boravku sa velikim LCD televizorom, igrati društvene igre, kao i pripremati roštilj u dvorištu.

Vila Titsa - Pefki

  • Destinacija:      Evia

 Lokacija: Vila Titsa se nalazi u Pefkiju, na izuzetnoj lokaciji u prvom redu kuća do mora. 

Apart hotel Oasis

  • Destinacija:      Evia

Apart. hotel OASIS još jedan objekat u Edipsosu koji se izdvaja po estetici. Nalazi se na oko 80 metara od poznatih lekovitih izvora na ovom području i plaže. Gosti se mogu opustiti u dnevnom boravaku sa velikim LCD televizorom, igrati društvene igre ili slično.

Apart hotel Lido

  • Destinacija:      Evia

Apart. hotel Lido – Edipsos se nalazi na samoj obali sa direktnim pogledom na more, u glavnoj pešačkoj ulici. Apart. hotel raspolaže sa dvokrevetnim studijima sa dodatnim ležajem na I, II i III spratu.

Apartmani Asteria

  • Destinacija:      Evia

Studios ASTERIA je objekat koji se po estetskom izgledu i prelepom dvorištu izdvaja u Edipsosu. Nalazi se na oko stotinak metara od poznatih lekovitih izvora na ovom području i plaže. U neposrednoj blizini hotela Iris i hotela Kentrikon.

Vila Anemos - Pefki

  • Destinacija:      Evia
Lokacija: Vila Anemos nalazi se u Pefkiju, na 200 metara od mora.

Vila Athinenon - Pefki

  • Destinacija:      Evia

LOKACIJAVila Athineon nalazi se u Pefkiju, na 200 metara od mora.

* Sajt turističke agencije Olimpturs je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, elektronske pošte ili lično. Hvala na razumevanju! 

Foto - tura

showshowshowshowshowshow

Kontakt

 Turistička agencija

 OLIMPTURS

Obrenovićeva 46 TPC Kalča,

I sprat lok. B-60
18000 Niš

(+381) 18 250 373

(+381) 18 206 666